Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy najlepiej sprzedać zawodników?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno zbliża się jakiś czarny piątek czy coś takiego i mam pytanie kiedy najlepiej sprzedać skład by wyciągnąć jak najwięcej coinsów. Bo teraz np. ceny zawodników poszły w dół i nie wiem czy pójdą w góre a jestem poczatkujący w handlu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepiej sprzedawać w pierwszych tygodniach gry :D Gdyż zawodników jest mało na rynku.. z każdym dniem jest ich coraz więcej i z każdym dniem cena idzie w dół :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Najlepiej sprzedawać w pierwszych tygodniach gry :D Gdyż zawodników jest mało na rynku.. z każdym dniem jest ich coraz więcej i z każdym dniem cena idzie w dół :)

Tyle to i ja wiem, teraz ceny spadły drastycznie w dół np. taki tevez kilka dni temu ponad 60k teraz ledwo 50k. Na dodatek wychodzi ten cały black friday i chciałbym się dobrze przygotować.

Opublikowano

No to w czym problem.. jeżeli grasz po to żeby sprzedawać zawodników to sprzedaj ich teraz... na pewno dostaniesz więcej niż w najbliższym czasie.. Ja gram od premiery i kupiłem zawodników którzy diametralnie poszli teraz w dół.. ale to jest zabawa i nie ma co się spinać :D

r3ePj8E.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno zbliża się jakiś czarny piątek czy coś takiego i mam pytanie kiedy najlepiej sprzedać skład by wyciągnąć jak najwięcej coinsów. Bo teraz np. ceny zawodników poszły w dół i nie wiem czy pójdą w góre a jestem poczatkujący w handlu. Pozdrawiam.

Poczekaj do czarnego piątku, wtedy będzie najlepiej.

Albo od razu sprzedaj ceny lecą już tylko w dół ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...