Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No i co znowu?

Kto??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem że kiedy chcę włączyć mapla nic sie nie dzieje , tzn klikam dwa razy na ikone pojawia sie kursor z klepsydrą , zaraz znika i to wszystko. Zrobiłem reinstal klienta ale nic to nie dało. Wiecie może od czego to może być? Jedyne co wcześniej zainstalowałem to net Framework 3.0 i to wszytko, ale wątpie żeby to było od tego....
Opublikowano

dobra już sobie poradziłem, po tym jak zainstalowałem FrameWork 3.0 system zaczął wykrywać mi to jako zagrożenie i blokował proces ..... Możecie zamknąć temat dzięki za pomoc... :|

Opublikowano

a ja widze ze robisz spam duble posty czyli co widze report od kogos

zaporaszam do Prosby , pytania , problemy

Opublikowano

Ktoś chyba jestes nowy widze zapoznaj sie z regulaminem a dopiero potem cos napisz i jezeli dajesz edit bo mowisz ze do drugiego posta dales to sie pisze pod spodem EDIT albo cos a nie kasuje sie tresc pierwszego posta i pisze w to samo miejsce nowego.

EDIT

DOWN@

aha rozumiem i sry za to ze mowie ze nowy myslalem ze to twoje pierwsze konto

P.s.

napisales 3 posty pod soba

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Boże jaka kłótnia o jednego posta! Chciałem napisać

Widze ze wszyscy rwą sie do pomocy
tylko że za pierwszym razem wyskoczył mi błąd więc napisałem to samo drugi raz. Okazało sie potem że weszły mi dwa te same posty, więc kiedy doszedłem w końcu na czym polegal problem to edytowałem ten drugi i napisałem
dobra już sobie poradziłem, po tym jak zainstalowałem FrameWork 3.0 system zaczął wykrywać mi to jako zagrożenie i blokował proces ..... Możecie zamknąć temat dzięki za pomoc... :|
Te dwa posty które napisałeml koło siebie to nie jest spam tylko pomyłka, chyba każdemu może sie zdarzyć. A co do tego że jestem nowy to nie do końca prawda, bo to forum znam już jakieś 2 lata tylko że kiedyś miałem inny nick ;/
  • Dodaj nową pozycję...