Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam ban za serverlogi

N850sS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko dzis zalogowalem sie na konto i zobaczylem ze mam Bana nick : LasioK96 niby pisze ze za server logi ale zadnych czitow nie uzywalem nie wiem o co chodzi . prosze o pomoc w tej sprawie co mozna zrobic

Opublikowano

Ja dostałem za trainera do gry STALKER Cień Czarnobyla ;) Wystarczy, że miałeś haxa do innych gier, jakieś mody i kaplica. Pisałem do NEXON'a o ub i odp raczej znasz: No way 

9368_gold.png

Opublikowano

ta gra to jest patologia -_-

Gra jest patologiczna i pod względem game logów i kradzieży kont. Bez większego problemu jak znasz chociaż kogoś login i datę urodzenia idzie ODZYSKAĆ nie swoje konto.

9368_gold.png

Opublikowano

Ja zawsze czyściłem pozostałości po hackach w rejestrze, tam zawsze coś się znajdzie ^^
Jeśli dobrze wyczyścisz kompa z pozostałościach po hackach, a hack jest niewykrywalny, na dodatek VIP to moim zdaniem nie ma mowy żeby Nexon go wykrył. Może jedynie jak ktoś Cię nagra że latasz i wgl.. to wtedy tak.. :P

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

haha szkoda konta ale nie ma opcji na odbanowanie za serwer logi

miałeś pewnie jakieś gówno do innej gry i wykryło.

nie ma szans dostac bana za legalne oprogramowanie server logi są z HS albo tego nowego programu co wgrali,one skanują podejrzane kody pliki,żeby był podejrzany musi być nielegalny :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

nie ma szans dostac bana za legalne oprogramowanie server logi są z HS albo tego nowego programu co wgrali,one skanują podejrzane kody pliki,żeby był podejrzany musi być nielegalny :P

Ale kiedy ja pisałem coś o legalnym oprogramowaniu ?

Opublikowano

Ale kiedy ja pisałem coś o legalnym oprogramowaniu ?

chodzi mi że ,, gówno do innej gry'' że co niby? było coś co jest niedozwolone,jak tłumaczysz to tłumacz to normalnie

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nie musi być nielegalny. Wystarczy, że współintegruje z kodem, który jest kontrolowany przez HSa.

Zabezpieczenie wykrywa niestabilny klocek w kodzie i wysyła log.

9368_gold.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja zbanowałem sobie shockztastica przez to że przypadkowo nie zobaczyłem Loginu wpisałem haslo a na  loadedcheatsie zalogowałem sie i poszedł server log... tylko ze sie do gry zalogowałem i odrazu wyszedłem bo sie przestraszylem odrazu i pewnego dnia wchodze ,,your account is permamently banned"

mi support oddał konto ,/natan2006 po kilku latach odzyskałem mojego lt4

@Omek

by odzyskać konto musisz mieć chociaz Login/Email jaki był na początku/i płatności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...