Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Smartwatch?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś fajny Smartwatch do max. 300 - 350 zł? Najlepiej jakiejś znanej marki i Android Wear. Mam zamiar zacząć zbierać na iPhone'a 6S, ale zanim uzbieram to trochę pociągnie się tych miesięcy ( obliczałem, że około 3 lata z tylu ile mogę odłożyć na miesiąc ), więc uznałem, że na święta chciałbym jakiegoś Smartwatcha jeszcze do Androidów. Najlepiej podajcie linki do Allegro z tymi najlepszymi Smartwatchami. Fajnie byłoby, gdybym mógł odbierać na zegarku rozmowy przychodzące na mój telefon i je odbierać, choć nie wiem czy miałbym taką funkcję do takiej kwoty. Może jeszcze przydałaby się wodoszczelność, bo co tydzień chodzę na basen i ta wodoszczelność byłaby ok, tylko, że musi wytrzymać 2h w wodzie. Innych wymagań nie mam. Mam nadzieję natomiast, że znajdzie się dla mnie takie urządzenie ;) Pozdro koledzy :))

Opublikowano

Mi doradzono coś takiego :

http://allegro.pl/zegarek-lg-g-watch-buddy-w100-black-leather-fv23-i5770383036.html

Z tego co oglądałem w necie to chyba na nic lepszego się nie trafi w tej cenie. Też sb go bd zamawiać lecz nie wiem czy nie poczekać ( może przed świętami wyjdą jakieś inne ).

Ps. Na tej aukcji nie ma opisanych wszystkich jego opcji.

Opublikowano

Mi doradzono coś takiego :

http://allegro.pl/zegarek-lg-g-watch-buddy-w100-black-leather-fv23-i5770383036.html

Z tego co oglądałem w necie to chyba na nic lepszego się nie trafi w tej cenie. Też sb go bd zamawiać lecz nie wiem czy nie poczekać ( może przed świętami wyjdą jakieś inne ).

Także patrzyłem na ten model, ale nie wiem czy nie jest trochę za drogo :/ Poczekam na dalsze odpowiedzi, ale na ten zegarek na pewno zwrócę szczególną uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...