Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada/Pingi

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :]

Mam problem z pingami w neostradzie 

Na Serverach Polskich PING : 30MS

Na Serverach Niemeckich PING :60MS Czasem 100

Na Serverach Francuskich PING : 100-200 MS

idzie to naprawić czy zadzwonic i spuscic im wpierdal?

Opublikowano

Masz zapis w umowie, że Neostrada (orange) gwarantuje dostęp do internetu, a nie niskie pingi i brak packet lostów... przerabiałem już u siebie.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Neostrada jest na ogól zje*ana pod względem pingu i pakiet losstów. Kolega co chwilę ma jakieś lagi itp. dopiero jak skrócił trochę kabel telefoniczno to mu jakoś pomogło :P

Opublikowano

30-60 da się grać, póki nie klatkuje i nie ścina póty jest dobrze. Kolega w Anglii w pracy ma neta gdzie ma tylko 3ms pingu. Ciekawe kiedy taki będzie w kraju kwitnącej cebuli...

Opublikowano

Przy Neosradzie(błąd celowy) to niestety standard. Sam miałem podobne, nawet wyższe pingi. Przez ostatnie parę lat jedyne na czym się koncentrują to ciągnięcie kasy.

O dziwo przy zmianie na Vectrę wszystko się u mnie znacznie polepszyło(o połowę). Nie żebym cokolwiek reklamował, Vectra zbiera sporo negatywnych opinii, ale Neostrada, odkąd Orange się nami zajęło to się stacza na dno jakościowe.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Przy Neosradzie(błąd celowy) to niestety standard. Sam miałem podobne, nawet wyższe pingi. Przez ostatnie parę lat jedyne na czym się koncentrują to ciągnięcie kasy.

O dziwo przy zmianie na Vectrę wszystko się u mnie znacznie polepszyło(o połowę). Nie żebym cokolwiek reklamował, Vectra zbiera sporo negatywnych opinii, ale Neostrada, odkąd Orange się nami zajęło to się stacza na dno jakościowe.

@Arkzyw

kiedyś miałem Vectre byłem zajebiscie zadowolony jeden z lepszych dostawców według mie internetu nie rozłączało ile raz na jakis czas moze rozłączyło bo mieli problemy ale raz na ile raz na 4 miesiące? w cs:go ping 40 a ms 50 na all serverach... nie wiem moze zadzwonic do neostary moze cos poradzą? mam internet do 80mb a mam 40/30

Opublikowano

Wina Neostrady znam kilka osób co ma problem z pingiem w tym ja. Od jakiegoś miesiąca.. Nie wiem co oni tam robią. Przez kilka lat był spokój, a teraz gunwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...