Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co napisać w prośbie o zwrot pieniędzy?

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam przegrane ponad 2 godziny (18 lącznie) czyli niby nie moge dostac zwrotu pieniedzy ale jak czytalem to pisalo: ,,ale nawet jeśli nie spełniasz opisanych przez nas warunków zwrotu pieniędzy, możesz i tak zażądać zwrotu, a my przyjrzymy się tej sprawie.,, na poczatku napisalem poprostu prawde, ze gra jest poprostu nudna gdy gra sie samemu i ze zaden ze znajomych tej gry nie ma i otrzymalem wiadomosc ze mam przegrane ponad 2 godziny. Co mam napisać w prośbie żeby mi oddali pięniądze? potrzebne mi są na operacje w csgo ktora wyjdzie pod koniec listopada lub w grudzien :D

Opublikowano

Napisz prawde, powiedz ze potrzebujesz tej kasy na skrzynki do cs:go.. Oddadza kase bo wiedza ze i tak ja odzyskaja :P

Czekam na "+" ? :p

xD akurat tego nie napisalem :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tylko nie wiem za ile garry's moda kupiłeś jednak on kosztuje tylko €2 euro -_-(na wyprzedaży) Chyba nie ma sensu pisać prośbie o zwrot pieniędzy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tylko nie wiem za ile garry's moda kupiłeś jednak on kosztuje tylko €2 euro -_-(na wyprzedaży) Chyba nie ma sensu pisać prośbie o zwrot pieniędzy?

odkop w pizde xD. Kupilem go za zwyklą cene, jakbym kupil za 2 euro to bym nawet nie pisal :D

Opublikowano

Teraz to już nie ma sensu pisać -_- bo już 14 dni mineło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...