Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAR

detalize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo serdecznie :) na wstępie chciałem napisać że nie wiem czy wyżej opisany przeze mnie temat umieściłem w dobrym dziale. Jeśli nie proszę o przeniesienie. Moje pytanie brzmi jak Naprawić,co zrobić gdy skacze mi VAR. Internet mam 64 mb (ping pomiędzy 30-40). Fps również jak najbardziej w normie od 100-140 stałe. Problem polega na tym że mimo to mój var skacze , niekiedy nawet i do 15 przez co gra się przycina i nie jest komfortowa. Gdzie leży problem? przeinstalowałem system na windows 7 64 bity. Zainstalowałem sterowniki do karty graficznej i niezbędnych innych rzeczy i mimo to problem tkwi w VAR. czytałem że gdy skacze są lagi pomimo tego że ping w grze jest bardzo niski. Bardzo proszę o pomoc. Niestety szukałem na google kilka godzin i bez skutku. Wszystkie opisywane porady poszły na marne w moim przypadku. Pozdrawiam

Opublikowano

Procesor? CS nie wymaga dobrej grafiki a procesora.

Intel® Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz  2.40GHz. Dodamm że przed sofrmatowaniem wszystko chodziło prawidłowo więc procesor jest dobry. Czy to może być wina złego confingu albo złych sterowników ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...