Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Dobry serwer hard na miesiące gry

PaRaLyZeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem specjalnego działu do takowego zapytania, więc pisze tutaj.

Jak w temacie: szukam dobrego hard serwera na miesiące gry (a może nawet na rok i dłużej). Nie musi być to serwer polski, byleby dało się dogadać po angielsku. Chciałem pograć na polskim globalu, ale przeleciałem wszystkie serwery i śmiać mi się chciało z ilości sklepów i aktywnych graczy w m1 na głównym kanale danego serwera. Obecnie nie ma nawet 1/10 tego, co było za czasów Feniksa/Obsydianu. Ravia i Balmora z dnia na dzień coraz bardziej pustoszeją i zapewne upadną w ciągu kilku miesięcy, więc też odpadają.

Czego oczekuję od serwera? Przede wszystkim stabilności i masy graczy. Miło by było, gdyby były zachowane klimaty sprzed kilku lat, gdzie nie było jeszcze petów, mountów, pasów i 6-stych skilli, jednak nie jest to wymóg konieczny. Oczywiście serwery z max lvlem 200+ kategorycznie odpadają.

Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc w znalezieniu takowego serwera :)

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Właśnie widziałem, nawet chwilę grałem. Wydaje się grywalny i dość zaludniony, ale chcę rozważyć nieco więcej opcji :)

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Dzięki, mój błąd. Szukałem odpowiedniego działu na zadanie tego pytania, a trzeba było szukać odpowiedniego tematu :)

e988694d045be.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...