Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją

Muziekovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemka. Może to trochę nietypowy temat, ale nie chce mi się zainstalować Trove. Wszystko zrobiłem co potrzeba, a gdy na końcu trzeba napisać kod to 1. Nie przychodzi na email 2. Gdy zainstalowałem tego Rift Authenticatora, podałem ten kod i że niby nie działa. O co chodzi?!!?!?

eldzmd.jpgPomogłem? Daj "Lubię to"!

Opublikowano

Jeżeli wiadomości nie masz również w spamie to prawdopodobnie zrobiłeś jakąś literówkę w adresie swojej poczty elektronicznej. Oprócz tego spróbuj pobierać grę przez Steam, może się wydawać, że nie ma to znaczenia jednak mi bez niego nie chce odpalić gry bo wyskakuje, że brakuje jakiś plików.

Sprawdź kod w spamie, a reszta to nawet nie wiem co napisałeś. Wgl co to jest ten rift autheticator ?

To jakaś aplikacja do mobilnej autoryzacji wydanej przez Glyph. Przynajmniej tak mi się wydaje.
https://support.trionworlds.com/hc/en-us/articles/204183357-Adding-a-Mobile-Authenticator

Opublikowano

Problem w tym, że żadnej literówki w nazwie emaila nie było, a w spamie nie ma tego kodu.

A z jakiej poczty korzystasz? Może na nie wszystkie dochodzi wiadomość. Spróbuj założyć pocztę na innym serwisie i ponownie się zarejestrować.

Opublikowano

­Korzystam z poczty interia. Spróbuje na gmailu oraz wp.

Na wp działa :D Dziękuje wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia :)

eldzmd.jpgPomogłem? Daj "Lubię to"!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...