Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ciekawego chcielibyście zobaczyć na serwerze o trybie RolePlay?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co chcielibyście zobaczyć na serwerze Rp (Role-Play) jakie rzeczy co ciekawego  ?

Na serwerze zarabia się (jak na razie ) poprzez łowienie rybek i sprzedawanie ich w sklepach. za kasę można kupić działki. i to jest chyba wszystko jak na razie. Więcej właściciel nie wymyślił PS. ja  nie jestem właścicielem tylko technikiem i współwłaścicielem  (właściciel wymyśla a nie ja :P)

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Głównie to autorski system banków, kupowania działek budowlanych itp. itd. :-)

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

Opublikowano

A coś jeszcze ?

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie napisałeś w temacie jaki dokładnie robisz tryb. Rp fantastyczne czy nowoczesne ? A może RealLife ? Radze edytować i podać dokładniejsze informacje.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

/me /do i tak dalej jak w SA:MP

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Tak jak jeden z poprzedników napisał już: Musiałbyś opisać wizję jaką masz na chwilę obecną. Bez tej podstawowej wiedzy niewiele można wymyślić.

Jeżeli masz na myśli jakieś nowoczesne realia to na pewno musiałbyś mieć na mapie na pewno dobrze rozbudowane miasto, jakieś przedmieścia, może farmę (za miastem rzecz jasna). Postaraj się stworzyć jak najwięcej miejsc, gdzie gracz może coś robić, bo bez tego długo nie utrzymasz graczy. Może warto pomyśleć o jakiś działkach budowlanych, pracach, zadaniach i zabawach (jak się dobrze pomyśli to można stworzyć wiele mini eventów, które gracze będą mogli oblegać). 

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

A może poprostu , postaraj się wykonać dobry Real-Life RP ? Rozbudowany system prac , Samochody (MineCrat'y) ,Możliwość założenia firmy , tak jak napisał @kjuba225 Eventy itd.. Zrób coś innego odmiennego niż dotychczasowe serwery , lecz nie skąplikowanego.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...