Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackpot który mnie nie oszuka, i idzie się coś dorobić

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jackpota na którym idzie coś wygrać, low stawki, tylko na zasadzie wysyłania ofert na każdego beta, a nie że wpłaca się skiny do depozytów tak jak na csjackpot.pl

dlaczego nie tak jak na csjackpot.pl?

bo mnie oszukali !

jednego dnia miałem w moich wygranych 60 euro a za dwa dni już 0 Euro..

została mi tylko awp hyper beast przetestowana w boju, która jest warta ok. ~27 euro.

Dawajcie linki !

Opublikowano

Tutaj jest dość ciekawy jackpot, na którym równie dobrze możesz nic nie wydać, by zarobić ^^  csgodouble.com

Polega to na betowaniu nie skinami, ale kredytami na dany kolor (czerwony, czarby, zielony). Czerwony i czarny mają szansy prawie 50% na wygraną, natomiast zielony 1/15. Za czerwony lub zielony twoje kredyty zostają podwojone, natomiast za zielony chyba razy 14, no ale nie polecam grać na zielone xD

Kredyty dostaje się oczywiście za depozyt swoich skinów i też za te kredyty można wykupywać skiny. Jak zarobić nie wydając nic? Na start dostaje się 500 kredytów (po wpisaniu kodu promocyjnego: 500K4FREE ). I można od tego dojść bardzo wysoko ^^

Opublikowano

Na CSGOForest, zacząłem mając 2 euro, teraz moje inventory jest warte jakies 80 :)

Ogólnie możesz spróbować własnie na nim, tam jak już kolega wyżej napisałem, lub ewentualnie na csjackpot.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...