Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Nowych administratorów na TS3.

Toky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, poszukuję 4 nowych administratorów na publiczny team speak (Mój i kolegi) który stoi juz ponad 110 dni i uzytkuje go na codzien + 20 osob, czasami 40-50 aczkolwiek, zostal on przez nas troche zaniedbany i chcemy go spowrotem odnowic tak jak na poczatku.

Poszukujemy glownie adminow do pomocy ludziom ktorzy beda jej potrzebowac, 

cos typu, daj range, daj kanal, itp/itd.

Jestesmy doroslym towarszystwem w ktorym dobrze sie poczujesz i nauczysz sie lub poznasz cos nowego a  także będziesz mógł wykazać się jako admin na w miare obszernym team speaku!

Podanie:

Opis siebie

Zainteresowania

Plec

Przepraszam za slaby opis ale jest opisany na szybko ze względu na szybkie działanie.

Podania prosze wysylac na PW lub pod komentarzem, odezwiemy sie do osob ktore nam przypadna do gustu.

Pozdrawiam Toky

Opublikowano

Wiek 18

Opisz siebie: Na imie mam Nikola, lat mam 18. Na ogol jestem osobą miła, lecz moje podejscie do ludzi jest nastepujace 'traktuje ludzi tak, jak oni traktują mnie' Co oznacza Jestes dla mnie wporzadku- ja jestem w porzadku dla Ciebie, Jestes dla mnie pospolitym chamem- ja odwzajemniam tym samym. Czasu wolnego mam nawet nadmiar, zajete jedynie mam piatki i soboty co 2tygodnie poniewaz studiuje zaocznie. ;)

Zainteresowania: Matematyka, roznego rodzaju gry typu cs go, metin.

Plec Kobieta

Ponadto posiadam wlasny serwer ts3 dla samej siebie i grupki znajomych, wiec jakies doswiadczenie jest. W teamie ktorym bede chcialabym pelnego szacunku w moja strone jak i na odwrot.

Opublikowano

Opis siebie: Siemaneczko mam na imię Maciej , mieszkam w Poznaniu. Interesuję sie sportem , motoryzacją, informatka. W wolnym czasie spotykam sie ze znajomymi. Moim największym hobby jest piłka nożna. Podobno jestem miły i pomocny kumple tak powiedzą a była raczej że cham i prostak czyli normalka, Wystarczy mnie dobrze poznać a na pewno się dogadamy. Z serwerem ts miałem troche do czynienia a nawet troche więcej. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Podaj IP TSa na msg

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Podanie:

Opis siebie: Dawid, uczęszczam do 3 klasy techniku na profilu grafiki komputerowej. Bylem adminem na paru serverach lecz niestety wiekszasc padala badz sam odchodzilem bo server nie mial zadnej przyszlosci. Wiecej moge Ci opowiedziec na ts, pozdrawiam ! ;)
Plec: M

x

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...