Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara na mecze turniejowe

tobysai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam mały problem, ponieważ w momencie ładowania meczu turniejowego zaciął mi się komputer i byłem zmuszony go zrestartować. Po ponownym włączeniu CS:GO otrzymałem karę na tydzień za nie podłączenie się na start meczu. Czy mogę coś z tym zrobić? Napisać do supportu? 

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Nie dostaniesz unbana. Takie są po prostu zasady, że jak opuścisz mecz to masz 3 minuty na powrót. Inaczej ban. I to Ty musisz zadbać o to, żeby komputer działał sprawnie, bo ich nie obchodzi to, że się zaciął.

Poza tym, jakbyś napisał do valve to i tak by po tygodniu jakoś odpisali. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

A tak wgl to jakie są stopnie banów? 2h > 2d > 7d > ?. Bo nie chciałbym, żebym nie z mojej winy dostała bana, np. na miesiąc.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

30 min > 24h > 2 lub 3 dni > tydzień

30 min, 2h, 24h, 48h, 7 dni.

Cześć. Mam mały problem, ponieważ w momencie ładowania meczu turniejowego zaciął mi się komputer i byłem zmuszony go zrestartować. Po ponownym włączeniu CS:GO otrzymałem karę na tydzień za nie podłączenie się na start meczu. Czy mogę coś z tym zrobić? Napisać do supportu? 

Niestety nie, ja też dostawałem sporo razy bana na 7 dni gdy mi neta wywalało, niestety to jest najgorsze w tej grze, nie wiesz kiedy Ci wywali internet, nawet na głupie 5 minut i już masz po grze.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

30 min, 2h, 24h, 48h, 7 dni.

Niestety nie, ja też dostawałem sporo razy bana na 7 dni gdy mi neta wywalało, niestety to jest najgorsze w tej grze, nie wiesz kiedy Ci wywali internet, nawet na głupie 5 minut i już masz po grze.

30 min / 2h / 24h / 7d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...