Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości na rankedach?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , po nowym patchu odpalilem profilaktycznie normala zeby sprawdzic czy wszystko gra. Gralem bez masterek bo zapomnialem ze trzeba ustwic , nowych przedmiotow w ogole nie ogarniam. Czy na rankedach tez sa te wszsytkie nowosci czy moze tam jeszcze poki co nie zmienili?

u1lc.png
Opublikowano

Spokojnie nie tylko Ty nie ogarniasz, masterki to izi, ale co ja mam teraz budowac na tych postaciach? C**j go wie, wczoraj pograłem troche jungle i na początek kupiłem maczete jak zawsze i te 2 nowe potki to padłem na redzie z full hp, pozdrawiam xdd

OsoInternational.jpg

Opublikowano

na rankedach bedzie jeszcze wiecej nowości wiec radze teraz wszystko zaczac ogarniac bo potem za dużo bedzie :D (mówie tu o tej dynamicznej, czy jakos tak)  

no ale ten sezon zapowiada sie c*****o (y) nie chce mi sie czytac tego wszystkiego żeby ogarnac co i jak, a gra na pałe niczego nie nauczy xDD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Te zmiany są wprowadzone również na rankedach, ale spokojnie w presezonie nie da się spaść z dywizji za nieaktywność a ten okres jest między innymi po to, by móc zapoznać się ze zmianami : )

giphy.gif

Opublikowano

@0ryginalny To czym ty grał ? Jungle normalna jak zwykle Teraz jest swietna ta nowa maczetka dobre rozwiazanie dla lee sina z tymi wardami

Hecarim :D tyle że na początek kupiłem normalną maczetę zamiast tego co mi tam podpowiedź wskazywała, czyli tego gowna co uzupelnia mane w jungli :p

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wiele zostało dodane i pozostaje nam się jedynie stopniowo przyzwyczajać co, gdzie, jak i dlaczego. Sama patrząc na te nowe itemy zastanawiam się jak to składać xD

Wszedzie zostalo to zmienione.

Ogólnie wielką porażką jest brak poty na mane rip.

Opublikowano

Jungle grałem i lajtowo, top tak samo.

Ale jeśli chodzi o adc to ni c***a nie wiem co teraz składać :P

Tyle itów dla adc dodali + zmiany w champach, że to mała bania :D

Opublikowano

Jungle grałem i lajtowo, top tak samo.

Ale jeśli chodzi o adc to ni c***a nie wiem co teraz składać :P

Tyle itów dla adc dodali + zmiany w champach, że to mała bania :D

@Duballas na casterach robi się er i tf, wtedy masz 40% cdr i nieskończoną manę, dokładasz do tego IE i orasz (lucian, corki)

Wg. mnie te RFy i inne są średnie, ewentualnie na Vayne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...