Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja lola

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dawno temu grałem w lola, po jakimś czasie mi sie znudził teraz mam ochotę pograć jeszcze raz

ale jest problem. Po pobraniu instalki z oryginalnej strony wyskakuje mi błąd 

"Inna wersja tego produktu jest juz zainstalowana na tym komputerze. Nie można kontynuować instalowania tej wersji.........."

Problemu nie było by gdyby nie to że sprawdziłem każdy folder na pc sprawdzałem dosłownie wszystko i nie ma ani jednego pliku dotyczącego lola ktoś mi pomoże albo miał podobną sytuacje ? za pomoc z góry dziękuje 

thccc.jpg

Opublikowano

Ale instalatorowi chodzi zapewne o biblioteki typu net.framework etc, wrzuć jakiegoś screena błędu, to Ci powiem w czym tkwi problem. Możliwe, że w rejestrze jest też jakiś problem, ale wątpię - jednak w razie czego to przeczyść go CCleanerem.

Opublikowano

League of Legends 

Inna wersja tego produktu jest juz zainstalowana na tym komputerze nie można kontynuować instalowania tej wersji aby skonfigurować lub usunąć istniejącą wersję tego produktu użyj aplikacji dodaj usuń programy z panelu sterowania 

To jest cały błąd 

wyczyściłem ccleanerem i nic to nie zmieniło 

szukamałem podobnych plików do net.framework etc

I znalazłem tylko microsoft . net framework 4 client profile 

thccc.jpg

Opublikowano

Start -> Panel Sterowania -> Programy -> Odinstaluj Program -> Naciśnij "L" -> Znajdź "League of Legends"

Odinstaluj...

tak to bywa jeśli kasujesz za pomocą Del + Enter i masz Sys. Win. 7+

po prostu odznacz na windowsie że tego oprogramowania już nie ma...

faktycznie możesz go fizycznie nie mieć ale Windows-owi wydaje sie że produkt dalej jest zainstalowany ( bo źle odinstalowałeś )

i teraz musisz przeprowadzić kolejna deinstalacja... windows po prostu zapyta cie czy skasować skrót albo poinformuje że program jest już skasowany

potem po prostu zainstaluj od nowa LOL-a

nie jestem ślepy możesz pisać mniejszą czcionką ?...

Opublikowano

Format :P

Ma robić format przez grę?

Zobacz czy nie masz ukrytych folderów z lolem.

Jeśli nie, a błąd nadal występuje pozostaje Ci kontakt z supportem.

Opublikowano

Pierd*le  te kontakty z supportem za pół roku mi odpiszą pewnie, nie raz pisałem i miesiącami czekałem na odpowiedz. Nie ma ktoś jeszcze jakiego pomysłu żadnych ukrytych plików nie mam. albo mam ale nie wiem jak sprawdzić ( szukałem prawie w każdych folderach na pc i nic o lolu nie ma )

thccc.jpg

Opublikowano

Pierd*le te kontakty z supportem za pół roku mi odpiszą pewnie, nie raz pisałem i miesiącami czekałem na odpowiedz. Nie ma ktoś jeszcze jakiego pomysłu żadnych ukrytych plików nie mam. albo mam ale nie wiem jak sprawdzić ( szukałem prawie w każdych folderach na pc i nic o lolu nie ma )

Musisz wejść w panel sterowania, pliki i foldery bodajże i ustawienia i tam masz opcje "pokaż ukryte pliki" i wtedy szukaj :v
Opublikowano
Odinstaluj Pando Media Booster

Otwórz menu Start
    Otwórz Panel sterowania
    Otwórz Programy (Dodaj lub usuń programy na Windowsie XP)
    Wybierz Pando Media Booster
    Wybierz Usuń i podążaj za wskazówkami

Wziąłem to stąd:

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/202539040-Ponowna-instalacja-League-of-Legends

Może to Ci jakoś jeszcze pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...