Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Spadki FPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, od jakiegoś czasu grając na EB, mam jakieś dziwne spadki FPS, tzn. na liczniku FPS ich nie widać(pokazuje cały czas sporo ponad to co może zauważyć ludzkie oko), ale w grze lekko ścina. Początkowo odpalam meczyk i wszystko git majonez płynnie chodzi, a po 3 minutach się zaczyna takie lekkie cięcie... F5 pomaga i znowu można z 3 minutki pośmigać płynnie a potem znowu F5... trochę to irytujące, ktoś z was miał coś takiego?

Opublikowano

­Ja mam ogólnie problem z FPS'ami. Bez EB mam po 170 na spawnie i po 60/90 w TF. Z EB na spawnie mam normalne 170 a w TF spada nawet do 30. W sumie mam włączone 3 skrypty

-EvadePlus,

-ActivatorBuddy,

-Skrypt na postać w tej sytuacji Caitlyn.

giphy.gif

Opublikowano

­Ja mam ogólnie problem z FPS'ami. Bez EB mam po 170 na spawnie i po 60/90 w TF. Z EB na spawnie mam normalne 170 a w TF spada nawet do 30. W sumie mam włączone 3 skrypty

-EvadePlus,

-ActivatorBuddy,

-Skrypt na postać w tej sytuacji Caitlyn.

Activator buguje się z skryptami pod niektóre postacie ADC i AP Bursty. Wyłacz Auto Heal/Ignite/Smite/Exhaust. Flux robi gówna od początku, lecz te offki mi pomogły.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...