Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od perma

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś sposób na odwołanie od perma za flame? Nawyzywalem cebulaka a tu patrze PERM. 102 championy 4 strony run a to wszystko bez krztyny RP. Gram od S2 i sie wkurwilem bo nie mam na czym grac. Napisac do ENG supportu ze np. leczylem sie psychiatrycznie czy cos?

Opublikowano

Przeciez nie dali ci na starcie perma, na poczatku pewnie byly czasowe nie? 

Raczej nie odbanują, przeciez kazdy sobie moze jakas historyjke wymyslec.

Opublikowano

Nie ma szans sie odwołać, rito podejmuje takie decyzje na podstawie solidnego materiału dowodoego. Sam sobie jesteś winien, może to Cie nauczy szacunku do drugiego człowieka.

Opublikowano

Ciekawe jak miec szacunek do jakiejs smieciowej cebuli, ktory nie dosc ze trolluje gre i zyczy raka to jeszcze wypisuje ze rucha ci matke xD tyle razy takie gowna reportowalem i jakos nigdy nie dostalem powiadomienia ze dostal bana

Opublikowano

Nie dasz rady się odwołać nawet jak im napiszesz że przeszedłeś terapię, sprawdzone :lenny:

Poza tym na takiego perma musiałeś sobie mocno zapracować.

Opublikowano

Dostałm logi z ostatnich dwóch gier (jedna 12 listopada i jedna 11 listopada gdzie ostro flamiłem) w odpowiedzi na ticketa i napisal smiec ze nie odbanuja xD. Dobra, napisze do ENG supportu ze nwm dostalem raka i mialem dola ale okazalo sie ze sie wyleczylem i juz nie bede wiecej flamic bo nie mam raka

Opublikowano

Jak to nie da? Przysługuje mu karta poprawy. Napisz z nią do riotu. 

Co? Takie coś nie istnieje w polityce Riot, więc nie ma szans, żeby odwołać się od perma. Od blokady czatowej jak się odwołasz to jest cud, a co dopiero od stałego bana.

Opublikowano

­Szczerze... to ban jak najbardziej zasłużony i nie widzę powodu dla którego mieliby cię odbanować. Z pewnością dostawałeś miliard ostrzeżeń, że jesteś niegrzeczny i tak dalej, a mimo to dalej to ciągnąłeś i bum, permik.

Od perma się nie odwołasz. Nawet nie próbuj, dwóch znajomych próbowało i w obydwu przypadkach kozia dupa :^)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Sam wiem z własnego przypadku ( nie wyzywałem nikogo, chodziło o handel, jednak w tym przypadku to nie obowiązuje ) Masz 2 tyg. od nadania bana, na wykorzystanie karty poprawy. Napisz do nich.

To wycinek mojej rozmowy z supportem

Kartę poprawy wysyłamy tylko wtedy kiedy gracz został zablokowany za używanie toksycznego języka. Twoje konto zostało zbanowane za sprzedaż, dlatego nie uzyskałeś takiej karty. "

Opublikowano

Ciekawe jak miec szacunek do jakiejs smieciowej cebuli, ktory nie dosc ze trolluje gre i zyczy raka to jeszcze wypisuje ze rucha ci matke xD tyle razy takie gowna reportowalem i jakos nigdy nie dostalem powiadomienia ze dostal bana

Jak ? Normalnie. Jest opcja wyłączenia czatu gry i po sprawie :) Na moje oko obelgi sprawiały CI przyjemność, skoro nawet tutaj obrażasz graczy :)

Fajnie, że jednego takiego jak ty mniej :)

@topic

Też czytałem o karcie poprawy i myślę, że to jedyna Twoja szansa. Choć mam głęboką nadzieje, że bana nie odwołają <3

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Co? Takie coś nie istnieje w polityce Riot, więc nie ma szans, żeby odwołać się od perma. Od blokady czatowej jak się odwołasz to jest cud, a co dopiero od stałego bana.

Od blokady czatowej też się nie da odwołać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...