Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon VI Masterki

ziomek2028

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak pewno dużo z was zauważyło jest już sezon VI co za tym idzie nowe itemy, masteriesy itp. itd.

Mógłby mi ktoś opisać [ wytłumaczyć] szczegółowo a zarazem że tak napiszę na chłopski rozum te masteriesy. Obejrzałem trochę na youtube'ie ale nadal nic z tego nie rozumiem z góry dzięki!

Opublikowano

Czego dokładnie nie rozumiesz? Teraz ułatwili te masterki, bo dają po prostu wybór: TO ALBO TO i musisz sobie wybrać co jest korzystniejsze dla jakiegoś championa. Nowe itemy dają nowe możliwości i przywróciły niektóre zapomniane postacie do "życia". Jak masz jakieś konkretne pytania to wal

Opublikowano

Nowe masterki są tak banalne, że byle brąz je dobrze ułoży jak ma odrobinę mózgu.

I od teraz masterki będzie się robiło w lobby bo nie wyrobisz ze stronami.

Lub grasz jedną postacią i masz 19 stron na każdą inną sytuacje-match up + jedną sytuacyjną xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Po prostu czytaj co daje dana masterka, porównuj do drugiej i wybieraj tą, która Twoim zdaniem powinna być lepsza dla postaci, którą chcesz grać.

Może podrzucić Ci jakieś strony dla konkretnych championów? Napisz czego konkretnie w tym nie łapiesz, na pewno coś wykminimy ; )

giphy.gif

Opublikowano

@Kaktus. Możesz do Vi <3. Odnośnie tego wszystkiego co tu przeczytałem postanowiłem jeszcze kilka razy te masteriesy przeczytać i trochę z tego wszystkiego zrozumiałem. Temat można zamknąć. Teraz idę szukać rozwiązania na to że mi się okno ładowania nie wyświetla ;(. Pozdro! [ jak ktoś wie jak to naprawić to niech napisze na priv :)]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...