Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DragonumCraft

Riuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[-] Brzydka prezentacja/zapowiedz

[-] Nic nowego

[-] Ogl budowle nie powalają

[-] Enderlock

No kiepsko ale + za chęci ;D

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

[-] Brzydka prezentacja/zapowiedz

[-] Nic nowego

[-] Ogl budowle nie powalają

[-] Enderlock

No kiepsko ale + za chęci ;D

Szkoda :/

No ale o gustach się nie dyskutuje, w robieniu reklam na MPC nigdy nie byłem dobry.

Czemu dałeś [-] za enderlock?

Opublikowano

Bo to odstrasza ludzi ;D

lepiej już napisać własnego antybota niż podawać szarej masie linka w który muszą wejść i wpisać swój nick, powoduje to duże spadki aktywności graczy

.. no bo ludzie są leniwi ;x

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Hej, widzę po komentarzach wyżej, że jesteś słaby z tworzeniu zapowiedzi, dlatego uznaje to, i nie daje za to minusa, lecz dostrzegłem zauważalne błędy.
- Spawn ,, w pełni autorski '' - widzę, tutaj wygenerowaną górę - proszę, usuń tą linijkę bo zachęcasz do śmiechu
- Oryginalność - Identyczne serwery widziałem na wielu serwerach, i zapowiedziach. - Nie wiem czy zauważyłeś, ale dużo graczy ubiega za oryginalnymi pomysłami, piszę to, bo chce Cię ostrzec że tyle slotów - to marnowanie pieniędzy, mało graczy będzie grać, jeżeli nie zrobisz reklamy np. u PewDiePie, no dobra - przesada, ale musisz zrobić naprawdę dobrą reklamę, żebyś zyskał kilku stałych graczy.
- Zapowiedź - jak mówiłem, uznaje to - lecz rozpisz się bardziej, bo jeżeli zależy Ci na serwerze, to musisz tym zachęcić. Zrób dłuższą reklamę, nie pisz nie potrzebne linijki, przy których zapowiedź mogłaby się obejść.

Tylko tyle mogę wywnioskować, SZCZEGÓLNIE - iż nie zauważyłem dużo w zapowiedzi.
Serwer startuje za kilka dni, pomyśl nad slotami, nad porządną zapowiedzią - i czy czasami nie zrezygnować z projektu, i zrobić nowy - innowacyjny pomysł.

Pozdrawiam -

[EDIT]
Zapomniałem dodać, że ENDERLOCK to moim zdaniem dobry pomysł, nie dosyć że zabezpiecza - wzbudza chęć do gry, jako serwer profesjonalny, tak jak np. u SKKF.

5120514749178281372145.png

Opublikowano

@ref

Jeżeli ktoś chcialby pomóc w reklamowaniu serwera, poprawieniu reklamy MPC, nagraniu czegoś na YT to proszę o privy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...