Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem bana za używanie Shark Bota z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/143230-sharkbot-v40-by-unfair-gamers-poprawki/ Łowiłem sobie ryby już chyba od 3 godzin, wchodze zobaczyć jak tam idzie, a tak koło mnie stoi GM! Wystraszyłem się, wyłączam grę, loguję się i pisze: "Konto zostało zablokowane". Szkoda trochę mojego 45 levela. Da się jakoś tego bana cofnąć? I tym bardziej szkoda, bo było 7 małż.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

trzeba było napisać elo xD ale gdybys nie wylonczyl to bys nie miał bana :D teraz niech cie kolega do 30 podexi i znowu fb az odrobisz to co ci zabrali ;d

Opublikowano

no, glupio zrobiles. Ja jednemu kolesiowi który bił na sh napisałem:

Fajne miejsce do expienia na cheatach, nie? Żadnych adminów i wgl.

A on się wystraszył mnie chyba i się wylogował.

Może pomyślał że jestem GM :D

bykomstop.gif
Opublikowano

niema o co płakac mi 6 kont zbanowali

Teraz robie tak co 5 minut wchodze i pacze [otwieram rybki] jest małż to loguje sie na inne konto przekładam na noob hara najczesciej buffa

a z bufa na orginalna postac tak mozna zrobic nawet jak GM stoi koło ciebie Wazne zeby postacie były niedaleko siebie i zeby noob har był ofline [nim sie logujesz jak jest małż]

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Ban raczej na zawsze, pisz zwykle jak taki przypadek się znowu zdarzy np. Elo, ładna pogoda na kontrolowanie, co? ja jak tak pisalem gm odrazu znikał :D

refy RMCF

Opublikowano

Jak by pisał z GM to i tak by bana dostał...

Wypytał by go skąd pobrał i po koncie!

Jak ja to dobrze znam...

buusaga.jpg

Opublikowano

No tak głupia sprawa tylko że teraz można tylko tam gdzie się normalnie łowi łowić nie np. z MH pójść na środek morza i łowić xD Bo PL to jakoś zablokował... Pisze że w tym miejscu nie może łowić.

Opublikowano

ja na shark bocie moglem nawet w miescie lowic xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Stare czasy...

Ale fajnie było weszło się na środek morza i zbytnio się nie przejmowałem, że ktoś mnie zabije albo przyłapie na fb.

buusaga.jpg

Opublikowano
Tylko jak ja wszedłem na konto to GM właśnie znikł po 2 sekundach. Wtedy szybko wyłączyłem grę. Nie ma jakiegoś odwołania?

Hmm. Używałeś Hacka. Jak możesz dać odwołanie? Jak już wczesniej pisano " Używasz hacków na własną odpowiedzialność". Odwołać możesz się wtedy, gdy np. GM zbanował Ciebie mimo iż nie miałeś fisha. Miałem sytuację taką na S20. Łowiłem koło Bota a GM zbanował mnie a bot dalej stał... Napisałem odwołanie i uniknąłem blokady. GM to też człowiek. Ale własny rozum ma, i tak łatwo go nie oszukasz...

43242342423.jpg]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...