Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić swoje komendy na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam plugin Mycommand skryptami nie zaśmiecaj serwera.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@Rafix1423 napisz mi na pw i wyjaśnij co nie umiesz zrobić to Ci pomogę

O

/V\

/''\

Opublikowano

Moje propozycje:

• Skript
  • MyCommand
  • Własny plugin (łatwo jest taki plugin na komendy /vip napisać, jeżeli będzie trzeba to dam Ci wzór, tylko napisz ;>)

Skrypt:

command /vip [<text>]: #Ja tak robię zawsze komendy, bo gdy gracz wpisze "/vip cos" to nie napisze sie mu, ze ma napisac samo "/vip"
    trigger:
        send "&8########## &2&lInformacje o VIP &8##########"
        send "&8[&2*&8] &3Prefix &8[&6VIP&8]"
        send "itd."
Opublikowano

Moje propozycje:

• Skript
  • MyCommand
  • Własny plugin (łatwo jest taki plugin na komendy /vip napisać, jeżeli będzie trzeba to dam Ci wzór, tylko napisz ;>)

Skrypt:

command /vip [<text>]: #Ja tak robię zawsze komendy, bo gdy gracz wpisze "/vip cos" to nie napisze sie mu, ze ma napisac samo "/vip"
    trigger:
        send "&8########## &2&lInformacje o VIP &8##########"
        send "&8[&2*&8] &3Prefix &8[&6VIP&8]"
        send "itd."

Nie używam skryptów ale dzięki za pomoc bedzie like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...