Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Przygoda z Maszynami

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie w tym temacie będę się z wami dzielił wygranymi na Game Twist i Star Games jak ktoś też chce grać i mieć szybko konto niech pisze pw dam małego tuta a lecimy na razie mało ale będę uzupełniał. Ps Jak z tym tematem jest coś nie tak to niech mi jakiś mod pw napiszę usunę :D

tus9wp.jpga6p7u0.jpgxkkl59.jpgut7evz.jpg[

A cha jeżeli ktoś nie wie o co chodzi takie mam hobby grać na maszynach trzymajcie za mnie kciuki bo 5kk pkt jest coś wartę będę dorzucał ss :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Od dawna miałem zacząć grać na Star Games ale jakoś czasu nigdy nie mialem... Zobaczymy co tu zaprezentujesz, bede sledził i może się skusze 

Opublikowano

Od dawna miałem zacząć grać na Star Games ale jakoś czasu nigdy nie mialem... Zobaczymy co tu zaprezentujesz, bede sledził i może się skusze 

Wiesz ja na Game i starku zakładam 2 konta w 20 s przy dobrych obrazkach i jak mail od razu przyjdzie to masz 10k pkt tak to można grać :D a tak po za tym :P

x5tl5d.jpg

Kusiła jeden z 1 klików dała już do 100k teraz zjechała do 5k jedno konto ;/

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Na tym można wygrać prawdziwe pieniądze czy to jakiś zwykły bezmyślny klikacz?

możesz wygrać punkty cena ich na prezentuje się tak 

v2ztzf.jpg

ale 5kk za jakieś 3 stówy zejdą a zaczynam z 2 kontami po 5k :D a tu dodam 4 x na stawce 200,300,400,500 podbiłem 2 pary

hell9d.jpg0mnpn7.jpg9ni5ex.jpgpqdbzm.jpg

Szczęśliwe 2 pary

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Za rejestrację się płaci? | Czy jeżeli przegram startowe "pkt." to mam koniec gry na koncie, czy są bonusy co jakiś czas?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...