Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam lagi w multiplayer.

piotrek213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz słabego neta, albo słabą karte internetową (w co wątpie). Przesiadka z Single na Multi wiąże się z lagami, a w twoim przypadku lagim poprzez neta. Jest dużo osób więc serwer pracuje. Jak nie to wejdź na serwer 16 osobowy np i zobacz jak będzie działało :)

banner.jpg

Opublikowano

Ja tutaj widzę brak karty graficznej i to jest z pewnością cały problem bo wątpię aby integra z i3 dała radę a z tego co się orientuje to HD4500 a ona ledwo dawała radę na minimum przy i5 tej samej generacji. Przy słabym łaczu gra się nie tnie a w pewnym momencie rozgrywka się zatrzymuje czyli możemy płynnie ruszać kamerą, strzelać itp ale nie możemy się poruszać przez chwilowy przestój w przesyłaniu danych.

Opublikowano

Ja tutaj widzę brak karty graficznej i to jest z pewnością cały problem bo wątpię aby integra z i3 dała radę a z tego co się orientuje to HD4500 a ona ledwo dawała radę na minimum przy i5 tej samej generacji. Przy słabym łaczu gra się nie tnie a w pewnym momencie rozgrywka się zatrzymuje czyli możemy płynnie ruszać kamerą, strzelać itp ale nie możemy się poruszać przez chwilowy przestój w przesyłaniu danych.

"na multi" 

Więc na singlu wszystko ORAJT.

Dla pewności podaj model karty graficznej.

I prędkość swojego łącza.

­

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...