Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Konta PSN - nie można grać we dwóch

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wcześniej miałem PS4 500 GB i grałem w FIFA 16 z bratem w FIFA Ultimate Team (dodaj gościa) - graliśmy we dwóch vs przeciwnik.

Mam wykupione PS Plus na jednym koncie do Pada a do drugiego nic nie miałem, tylko założyłem konto aby móc grać we dwóch.

Kupiłem konsole nową (1 TB, nowa wersja konsoli) i teraz mam problem, ponieważ nie możemy grać razem - wymaga ode mnie abym wykupił PS Plus również na drugie konto. Wcześniej grałem tak: Główne konto miało wykupione PS Plus a drugie nie miało nic - było świeżo założone ale wszystko robiłem na tym z PS Plus a teraz robię wszystko tak samo i wymaga aby wykupić drugą subskrypcje PS Plus.

Może ktoś wie jak to zrobić.

Dzięki z góry.

Opublikowano

Drugi kontroler można włączyć niekoniecznie przez konto, a jako gościa. Nie potrzeba wtedy logować się do żadnego PSN i obstawiam, że od gościa nie będzie wymogu PS+

graphic.png

Opublikowano

Drugi kontroler można włączyć niekoniecznie przez konto, a jako gościa. Nie potrzeba wtedy logować się do żadnego PSN i obstawiam, że od gościa nie będzie wymogu PS+

Próbowałem, nie można grać jako gość, gdyż wyskakuje komunikat, że trzeba być zalogowanym :)

Opublikowano

@topic

Ciezko mi zrozumiec pytanie.

Masz 2 PS4 oraz 2 konta. 1 konto ma PS+ a drugie nie ma i chcesz grac online na obu? Jesli tak to nie da rady nic zrobic, jedynie kupic PS+ na obu kontach.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...