Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy polskie serwery metin 2 idą w dobrą stronę ?

KrejZi1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Pisze ten temat by się dowiedzieć co sądzicie o dzisiejszych serwerach metin 2 ;( Czy ta gra idzie w dobrą stronę ? Czy jednak wolelibyście stare klimaty prywatnych serwerów ? Osobiście gdy widzę na serwerach jakieś dodatki typu auta albo smoki jako wierzchowce to se myślę co się w tej grze porobiło.

Napiszcie co o tym sądzicie :) Dzięki!

O

/V\

/''\

Opublikowano

Hahahah, dobry joke bro podeślij mi trochę tego towary po którym masz jeszcze wątpliwości :) Serwery stawia się teraz tylko dla zarobku, najtańszym kosztem tu coś zajebi* z innego serwera/innej gry tu coś w paincie przymalują, dodadzą coś czego nie było jeszcze (czołg, samolot, gumowe jebad*o itd.) i gotowe. Serwer przyciągnie dzieci z kasą rodziców, nowych w tej grze i innych fanatyków(niedoświadczonych lekko*) i zwracam im się, po pewnym okresie serwer nie zarabia już takich kokosów(nie rozumiem tego osiągania "topki", kto pierwszy ten dostaje coś??? kut*sa w zęby czy jak?, kiedyś na PL nikt nie gonił tak i ludzie grali ciesząc się z fms+5, a gra się nie nudziła po tygodniu jak teraz), więc serwer "pada" bo (Krzysio technik odszedł albo inne bajki, aby zamydlić oczy), zaraz skopiują pliki zmienia nazwę lekko podkoloryzują  i powstaje to samo tylko pod nazwą "gówno2". Biznes jak ta lala. Chciałbym, żeby wróciły lata 2008-2010 wtedy mało, kto orientował się w tym temacie i nie stawiali tego gówna na potęgę. Ktoś kto grał/gra od początku w metina PL/PL priv widzi co się stało i to boli, bo jakieś gówno-pseudo yt'berki po 2k widzów nagrywa i drze japę, stawia i reklamuje jakieś s**t serwery, a potem płacze, że go oszukali i to nie jego wina, że serwer padł, a potem robi to jeszcze kilka razy.

Szczerze to mam wyj*bane już na tego metina gram od 2008r. teraz to w ogóle patologia jak skur... niedługo kupie nowego potwora do gier i będę grał tylko w te najnowsze gry mmo itd., a metina odznaczę jako coś co "przeszedłem" i już nie warto do tego wracać :]

Opublikowano

Hahahah, dobry joke bro podeślij mi trochę tego towary po którym masz jeszcze wątpliwości :) Serwery stawia się teraz tylko dla zarobku, najtańszym kosztem tu coś zajebi* z innego serwera/innej gry tu coś w paincie przymalują, dodadzą coś czego nie było jeszcze (czołg, samolot, gumowe jebad*o itd.) i gotowe. Serwer przyciągnie dzieci z kasą rodziców, nowych w tej grze i innych fanatyków(niedoświadczonych lekko*) i zwracam im się, po pewnym okresie serwer nie zarabia już takich kokosów(nie rozumiem tego osiągania "topki", kto pierwszy ten dostaje coś??? kut*sa w zęby czy jak?, kiedyś na PL nikt nie gonił tak i ludzie grali ciesząc się z fms+5, a gra się nie nudziła po tygodniu jak teraz), więc serwer "pada" bo (Krzysio technik odszedł albo inne bajki, aby zamydlić oczy), zaraz skopiują pliki zmienia nazwę lekko podkoloryzują  i powstaje to samo tylko pod nazwą "gówno2". Biznes jak ta lala. Chciałbym, żeby wróciły lata 2008-2010 wtedy mało, kto orientował się w tym temacie i nie stawiali tego gówna na potęgę. Ktoś kto grał/gra od początku w metina PL/PL priv widzi co się stało i to boli, bo jakieś gówno-pseudo yt'berki po 2k widzów nagrywa i drze japę, stawia i reklamuje jakieś s**t serwery, a potem płacze, że go oszukali i to nie jego wina, że serwer padł, a potem robi to jeszcze kilka razy.

Szczerze to mam wyj*bane już na tego metina gram od 2008r. teraz to w ogóle patologia jak skur... niedługo kupie nowego potwora do gier i będę grał tylko w te najnowsze gry mmo itd., a metina odznaczę jako coś co "przeszedłem" i już nie warto do tego wracać :]

Chciałem się wypowiedzieć, ale Twoja wypowiedź podsumowuje wszystko.

Opublikowano

Osobiście nie uważam że samochody powinny jeździć po metinie, ponieważ najzwyczajniej psuje to klimat gry.

Prywatne servery mogą iść w stylu azjatyckim, mrocznym, lodowym, ognistym, ale nie nowoczesnym.

Niestety niektórzy tego nie widzą, że coś kompletnie nie pasuje.

Nie chce tutaj się reklamować, ale może komuś się przyda.

Tworząc swój server nieustanie śledzę publikacje i właśnie to pozwala mi dostrzec, czego ludzie oczekują.

Oczywiście dodaje do tego swoją wizje.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Moim zdaniem i zapewne wielką ilością innych osób prywatne serwery (Polskie) się wypalają,każdy serwer i tak jest tworzony dla zarobku.

Każdy serwer z początku wydaje się dobrym,kiedy to administracja tylko stara się pomagać przez 1 Miesiąc  a potem ma już na serwer wyebane.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Polskie serwery metin2 idą w baardzo złą stronę. Sam przestałem grać w tą grę od upadku Lomaxmt2v3 (gdzieś2k11) ale sprawdzam publikacje, bo chcę wrócić na normalny serwer, lecz takowego nie ma i chyba już nie będzie

Opublikowano

Polskie serwery metina idą w zła stronę. Ale patrząc na zagraniczne to one raczej w dobrą strone idą przykładem jest, że bez youtuberów maja 1k+ graczy. Jedyny ratunek dla metina to youtuberzy przestający nagrywać z tej gry i usunięcie gotowych plików z mpc (Zostawiając raina, badara, shittesta, terenzo, source i inne czyste pliki)

Opublikowano

Aktualne serwery to totalne dno.

Zero poszanowania ze strony Administracji do Graczy, liczy się dla większości tylko hajs.

Odpalają serwery na gotowcach, płaczą potem że gracze są źli itd.

Była akcja gdzie Administrator jakiegoś serwa obwiniał graczy o to że są bugi, no proszę Was.

Banda debili się bierze za robienie serwera, nie potrafią dobrze rozpisać serwera, wszystkie pomysły i tak dalej, robią wszystko na szybko i bez żadnego przyłożenia.

Wyjątkiem są serwery typu Invoria, Vesteris Endymiona, czy też laneris s2 surka.

Opublikowano

Nie podoba mi się system kostiumów, gdyż wojownik lata w stroju salsy i wygląda to nadzwyczaj żałośnie. Powinien mieć kozacką zbroję i tyle :D Nie rozumiem także poco robić jakieś systemy energii. Inne nowości mi pasują :)

Prawdziwych przyjaciół poznasz po tym jak reagują na Twój sukces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...