Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem po aktualizacji sterowników karty graficznej.

xSeyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem: wczoraj zaktualizowałem sterowniki karty graficznej poprzez program GeForce Experience. Po aktualizacji zaczęły się problemy. Fabuła w GTA V wczytuje się bez końca, bez skutecznie. W CS:GO fps-y których normalnie miałem około 300 spadły nagle do 80-110 a podczas rozgrywki obraz w połowie ekranu w linii poziomej dziwnie się ścina, całość wygląda na około 30 fps. Gdy włączam menadżer zadań widzę, że użycie procesora utrzymuje się cały czas na poziomie około 80% pomimo bezczynności komputera a procesy, które rzekomo powodują większe użycie procesora zmieniają się co chwilę (tak jak na załączonych screenach) Czy jest to wina nowych sterowników czy może w komputerze znajduje się wirus ? Posiadam anty virusa AVG i po skanowaniu nic nie wykrywa. Specyfikacja komputera to procesor i5 4460, GTX 960, windows 8.1. Dodam, że jestem totalnie zielony w sprawach związanych z komputerem dlatego proszę o wyrozumiałość i pomoc w miarę możliwości.

post-1121035-0-49068100-1447345700_thumb.png

post-1121035-0-63578100-1447345739_thumb.png

post-1121035-0-69382000-1447345774_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...