Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić takie przejścia w vegasie

Pekaiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej to wychodzi w PAN/CROP.

W ostatnich sekundach klipy wycinasz małą oś (czyli jakby nowy klip) i pod nim ma być tyle samo trwający moment i PAN/CROP aby to się jakoś pokrywało.

Jak uważasz że za wolno to przyśpiesz klip normalnie lub za pomocą velocity.

Opublikowano

Najlepiej to wychodzi w PAN/CROP.

W ostatnich sekundach klipy wycinasz małą oś (czyli jakby nowy klip) i pod nim ma być tyle samo trwający moment i PAN/CROP aby to się jakoś pokrywało.

Jak uważasz że za wolno to przyśpiesz klip normalnie lub za pomocą velocity.

Co to pan crop :x

Nic z tego nie rozumiem 

Pekaiem-Grafika-Grafika-21.png

Opublikowano

Pan_Crop.jpg To jest pan crop . Łatwiej jest przez Transitions , jest tam taka zakładka i tam masz dużo przejść ale nwm czy jest taki jaki chcesz .

Opublikowano

Nie wiem o czym Wy piszecie, bo to chyba jakieś słabsze techniki. Najlepszym sposobem zrobienia tego jest przejście w zakładkę przejścia i wybrać opcję taką jak załączyłem na ss, zabawa w Pan crop to dla efektów przejścia zły pomysł.

8038514474959971415289.png

A jak lubisz zabawę w synchronizację polecam, New Blue FX :) 
­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie wiem o czym Wy piszecie, bo to chyba jakieś słabsze techniki. Najlepszym sposobem zrobienia tego jest przejście w zakładkę przejścia i wybrać opcję taką jak załączyłem na ss, zabawa w Pan crop to dla efektów przejścia zły pomysł.

A jak lubisz zabawę w synchronizację polecam, New Blue FX :) 

­

Jak kto woli ;P Ja polecam w PAN/CROP bo sądzę że tak to jest łatwiej dostosować z velocity.

A w przypadku przejść trzeba dostosowywać etc i już nie za pomocą velocity - sprawdziłem i widzę że łatwiej ale to dlatego,że rzadko korzystam z przejść :D Lepiej robić swoje własne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...