Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAMP- zamrożenie gotówki, jest taka modyfikacja?

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kiedyś pamiętam że był taki cheat że w SAMPie zamrażało nam gotówkę przy sobie i gdy komuś dawaliśmy np. 4000 to normalnie podawaliśmy a i tak nam te 4000 zostawało na pasku, czy wiecie może czy dalej jest taki cheat na wersję 0.3.7? 

Opublikowano

Da się zamrozić ale tak naprawde jak masz 1000$ i zamrozisz to dalej będziesz miał tyle ile miałeś.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Da się zamrozić ale tak naprawde jak masz 1000$ i zamrozisz to dalej będziesz miał tyle ile miałeś.

Nawet jak komuś dam te 1000? czyli rozumiem że dam kilka razy po 1000$ komuś to będę miał dalej 1000$? zapodasz mi ta modyfikacje? 

Opublikowano

Nie o to chodzi.Chodzi mi oto że nawet jak zamrozisz gotówke to jak ją wydasz nie będziesz już miał kasy rozumiesz?.Tylko ty widzisz tą kase i nikt inny.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Nie o to chodzi.Chodzi mi oto że nawet jak zamrozisz gotówke to jak ją wydasz nie będziesz już miał kasy rozumiesz?.Tylko ty widzisz tą kase i nikt inny.

Aha to lipa a jest może jakiś działający money hack na LSRP? 

Opublikowano

Nie zadziała, bo cheat engine to też mod do gier singleplayer i wykrywania offsetów. Ma wiele zastosowań, ale to nie zadziała.

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...