Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Kog'maw czy jinx silniejsza w tym patchu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jinx, ponieważ Kog'Maw i tak nie wyrobi z tym 5.0 attack speedu.

Nie wypowiadaj się jak masz pisać takie głupoty. Kog Maw w przeciwieństwie do innych ADC nie zatrzymuje się podczas auto atakowania. Swobodnie szybko się porusza podczas włączonego W. 

W dodatku wystarczą 2 itemy i mamy 5.00 atak speed przy włączonym W.

Opublikowano

Nie wypowiadaj się jak masz pisać takie głupoty. Kog Maw w przeciwieństwie do innych ADC nie zatrzymuje się podczas auto atakowania. Swobodnie szybko się porusza podczas włączonego W. 

W dodatku wystarczą 2 itemy i mamy 5.00 atak speed przy włączonym W.

Nie spojrzałem na dział, wybacz. Wszedłem prosto z ostatnich tematów i myślałem, że autor tematu pyta ogólnie kto jest lepszy w obecnym patchu, a nie kto jest lepszy, kiedy używamy L#.

Przy używaniu cheatów na 100% Kog'Maw będzie lepszy, ponieważ ma o wiele większą prędkość ataku, która przekracza ograniczenie 2.5.

Opublikowano

Spoko Mistrzu. Nic sie nie stało. Po prostu nie wiem dlaczego ludzie piszą, że nie da się poruszać przy prędkości 5.00. Nawet na PBE gdzie mam ping 250 nie miałem problemu. Gram Kogiem od 2 lat. Pod AD jest słabszy w early, ale w Late to petarda.

Polecam nim grac jednak pod full AP. Nowe przeliczniki na R sprawiają, że papiery padają na 2-3 R.

Opublikowano

Powiem tak, przy 4.0 as kog się nie rusza, więc warto dawać dmg.

Ogólnie Tristana miażdży wszystko, ( OKTW ) a potem Jinx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...