Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of warship (kilka pytan)

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań 

Od kiedy oficjalnie gra wystartowała ??

Czy gra będzie na esl lub są jakieś turnieje dla pro graczy ?

Czy gra zyska na popularności czy już ją ma dość dobrą ?

Czy można zostać pro graczem w tą grę i zarabiać pieniądze ?

jak i czy można zarobić na tej grze realne pieniądze ?

Czy warto grac ? 

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań 

Od kiedy oficjalnie gra wystartowała ?? 17 września 2015

Czy gra będzie na esl lub są jakieś turnieje dla pro graczy ? obecnie nie ma( może coś ruszyło, ale jak grałem nic nie słyszałem)

Czy gra zyska na popularności czy już ją ma dość dobrą ?  nie jest źle myśle, że może być jeszcze lepiej, ale ta firma to jak wykonawca jednego przeboju WOT, WOT i ślad po nich zaginął ^^

Czy można zostać pro graczem w tą grę i zarabiać pieniądze ? pro graczem zostać może każdy, ale  wątpię, że zarobisz hajs chyba, że będziesz pokazywał skilla na livach lub na yt i pieniądze z reklam :D WOT- tam jeszcze można coś ugrać tu na razie wątpię.

jak i czy można zarobić na tej grze realne pieniądze ? niczym w grach od tych krasnali możesz jedynie tracić realne pieniądze :) nie ma tu rynku więc farming kasy nie wchodzi w grę, a wątpię, żeby było opłacalne wbijanie tierów -okerętów bo to zajmuje dużo czasu.

Czy warto grac ? Jak interesujesz się okrętami wojennymi to tak jak nie to są inne gry o niebo lepsze, które spełnią Twoje zainteresowania.

Opublikowano

Mógł byś zaproponować? Jakie to gry ? chodzi o popularność i realny zarobek?

Mógł byś zaproponować? Jakie to gry ? chodzi o popularność i realny zarobek?

Opublikowano

Wiele gier  masz pod zarobek i są popularne np:Metin2,LoL,Cs go ale tu liczy się szczęście,Nostale tu musisz troche wydać ale nie za dużo potem ogarniasz resell i zarabiasz kasę w grze i sprzedajesz na allegro 

Opublikowano

Metin2 ? Pod zarobek co ty :D  Ocipiales ?

League of Legends , Counter Strike , Starcraft   ^^ 
I inne gry w ESlu 

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań 

Od kiedy oficjalnie gra wystartowała ??

Czy gra będzie na esl lub są jakieś turnieje dla pro graczy ? //Możliwe że będzie nie wiadomo.

Czy gra zyska na popularności czy już ją ma dość dobrą ? //I ma już dość dobrą i ciągle rośnie.

Czy można zostać pro graczem w tą grę i zarabiać pieniądze ? //Aktualnie, tak jak napisał up, tylko jeśli jesteś streamerem, o konkursach, eslach etc. nie słyszałem.

jak i czy można zarobić na tej grze realne pieniądze ? // Raczej nie

Czy warto grac ? //Tak.

Jaki sposób na zarobek Ci się widzi? Bo jest wiele sposobów - streamy/youtuby, sprzedawanie przedmiotów w grach, esl/proligi. 

Opublikowano

Jaki sposób na zarobek Ci się widzi? Bo jest wiele sposobów - streamy/youtuby, sprzedawanie przedmiotów w grach, esl/proligi. 

Najszybciej sprzedaż konta, bo, by mieć zarobek z ESL'a trzeba mieć dobrą drużynę.

Opublikowano

Najszybciej sprzedaż konta, bo, by mieć zarobek z ESL'a trzeba mieć dobrą drużynę.

Na konta WoT i WoWp nie mam popytu, co za tym idzie ceny śmiesznie niskie, do tego bardzo ciężko znaleźć kupca.

Opublikowano

Na konta WoT i WoWp nie mam popytu, co za tym idzie ceny śmiesznie niskie, do tego bardzo ciężko znaleźć kupca.

Na konta do WoT'a są, ale tylko te dobre +2k wn w górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...