Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznany błąd

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze ma Piepszone problemy z Clientem od końca sezonu ? Już mnie szlak trafia non stop Nieznany błąd nie da się wejść w Que albo czat jak znajduje gre pokazuje ze polowa ludzi akceptuje i znów kupa -.-" Masakra juz prawie 24h minęły od końca sezony wszyscy mają problemy a te Curvy nie umieją tego ogarnąć !

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Klient LoL'a od zawsze miał problemy i u każdego objawiały się one w inny sposób. Informatyka jak i medycyna czy też inne dziedziny nauki, stale się rozwijają przez co z roku na rok powstają nowe rozwiązania. Gra powstała już dość dawno przez co przestarzały klient z dnia na dzień daje o sobie co raz to większe znaki. Riot zapowiedział już, że po nowym roku wprowadzą nowy klient gry zrobiony od podstaw. Trochę się na tym znam i przeżyłem to na własnej skórze przez co wiem, że zmienienie czegoś co jest zrobione słabo jest często nie wykonalne. Do tego wszystkiego dochodzą również umiejętności pracowników. Takie osoby stale się uczą nowych rozwiązań i może w końcu doszli do wniosku, że są gotowi zrobić nowy klient gry. Jak się będzie sprawował? Mam nadzieję, że dobrze. W internecie jest pełno informacji czy nawet filmów ukazujących nowy klient gry.

Opublikowano

Większość osób ma problemy i to nie tylko z klientem gry, a samym połączeniem, serwerami, pakiety się tracą - coś naprawdę dziwnego, ponieważ rzadko kiedy te problemy trwały tyle czasu.

Opublikowano

Większość osób ma problemy i to nie tylko z klientem gry, a samym połączeniem, serwerami, pakiety się tracą - coś naprawdę dziwnego, ponieważ rzadko kiedy te problemy trwały tyle czasu.

Dokładnie :( znam Riot i dzieje się to od kilkunastu h :C

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

U mnie bardzo długo trzeba czekać na połączenie z czatem, strasznie często wyskakuje "nieznany błąd" x 100, które trzeba co chwilę wyłączać.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...