Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vulcun

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ~20 minut sa giveawaye na livestreamach ktore sa w zakladce LIVE. Pojawia sie tam taki komunikat, przy ktorym masz 30 sekund na nacisniecie przysisku aby przystapic do losowania. Z niega dropia skrzynie oraz inne pierdoły. Dotyczą one gry z ktorej aktualnie leci stream (to nie jest pewne info, tak wynika z moich obserwacji). Mozesz je rowniez kupic na marketplace za coinsy.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Co ~20 minut sa giveawaye na livestreamach ktore sa w zakladce LIVE. Pojawia sie tam taki komunikat, przy ktorym masz 30 sekund na nacisniecie przysisku aby przystapic do losowania. Z niega dropia skrzynie oraz inne pierdoły. Dotyczą one gry z ktorej aktualnie leci stream (to nie jest pewne info, tak wynika z moich obserwacji). Mozesz je rowniez kupic na marketplace za coinsy.

a te puzle jak skleje skina to go dostanę  ? i bede mógł go na steama normalnie przerzucić?

Opublikowano

Tak, będziesz mógł. To co leci nie zależy od streama tylko co masz ustawione w opcjach. Jak dałeś CS:GO to nawet live z LoL'a możesz oglądać i dostaniesz CS'a.
Możesz oglądać kilka live'ów naraz i mieć szansę z każdego z nich.

Opublikowano

Tak, będziesz mógł. To co leci nie zależy od streama tylko co masz ustawione w opcjach. Jak dałeś CS:GO to nawet live z LoL'a możesz oglądać i dostaniesz CS'a.

Możesz oglądać kilka live'ów naraz i mieć szansę z każdego z nich.

No nie do konca, bo ogladajac lola otrzymalem prxedmioty z nim zwiazane pomimo faktu, ze ustawilem w preferencjach CS'a.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Może masz rację, może coś źle ustawione, nie wiem. Oglądałem starcrafta, lola i nigdy nie dostałem nic z innej gry, tylko CS'a, a trochę tych dropów było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...