Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl

B Boy Dizel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobnież ,że mieli jakieś problemy z serwerownią w Co też troche nie wieże, weszło może z 10 nowych graczy były bugi n o i tez mało graczy i zakmneli serwer i znowu bez żadnej informacji nadal.

Opublikowano

Serwer niestety miał bardzo mało graczy i niestety tak jak widać upadł.

­Na serwerze grało bardzo mało ludzi, z tego powodu został zamknięty.

Ja pier*olę. Tylko tak można skomentować wasze posty. Jak nie macie o czymś wiedzy to nie pier*olcie głupot.

Serwer miał problemy z serwerownią. Jednocześnie występowały bugi wynikające z przenoszenia plików. Tiveria ma być odpalona po uporaniu się ze wszystkimi błędami, razem z reklamą i ISem. Macie to napisane w prezentacji serwera na ostatniej stronie.

Opublikowano

Ja pier*olę. Tylko tak można skomentować wasze posty. Jak nie macie o czymś wiedzy to nie pier*olcie głupot.

Serwer miał problemy z serwerownią. Jednocześnie występowały bugi wynikające z przenoszenia plików. Tiveria ma być odpalona po uporaniu się ze wszystkimi błędami, razem z reklamą i ISem. Macie to napisane w prezentacji serwera na ostatniej stronie.

Noo tylko,że to już trwa od 30 listopada jak się nie myle. Może najlepiej nie wlanczajcie tego serwera bo się kompromitujecie

Opublikowano

gowneria padla na amen .

Też tak myślę niech sprzedadzą znowu pliki serwera xD ale jak ktoś kupi te pliki to niech odrazu nazwe serwera zmieni .

Opublikowano

Tiveria.pl była serwerem Dobrym teraz jest serwerem ZŁYM . Dlaczego ? już tłumaczę ... 

Osoby bez kompetencji biorą się za coś tylko dla hajsu . Za tą 3 cią odsłone nie wzieli ani 1gr może akurat się uda ... 

Wierzę w was chłopaki ^^ lecz moja wiara nie postawi serwera na nogi :( Ruchy ruchy . Dajcie jakieś info czy coś :P

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

Tiveria.pl była serwerem Dobrym teraz jest serwerem ZŁYM . Dlaczego ? już tłumaczę ... 

Osoby bez kompetencji biorą się za coś tylko dla hajsu . Za tą 3 cią odsłone nie wzieli ani 1gr może akurat się uda ... 

Wierzę w was chłopaki ^^ lecz moja wiara nie postawi serwera na nogi :( Ruchy ruchy . Dajcie jakieś info czy coś :P

I tutaj się z tobą zgodze "Właśńie tylko dla hajsu"

Opublikowano

Spokojnie będzie Tiveria V15 tak że będzie dobrze będą zmiany i będzie supeerrrrrrrrrrr . A tak serio to pisałem że tak będzie i wszyscy się rzucali że nie że nowy technik . 

Blador czy jak mu tam było , był jaki był ale ogarniał podstawy nie jak ten cały [nie Sui].

chyba sam w to nie wierzysz a jeśli tak to powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...