Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. poziomu

baciok1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wbiłem dziś 20 lvl moim Tomb Raiserem i tu moje pytanie - Co dalej? jak teraz "ulepszac swoja postac"? Co teraz najbardziej będzie opłacało mi się zrobić.

i 2 skąd wziąć jakies dobre ringi (mam jakieś podstawowe)

z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

Opublikowano

Żeby zdobywać lepsze pierścienie musisz tworzyć nowe, aż do momentu uzyskania 250 poziomu w tworzeniu ich. Odblokuje to najlepsze pierścienie, które dodadzą najwięcej punktów do Twoich statystyk. Jeżeli chcesz w znaczącym stopniu ulepszać swoją postać to dołącz do jakiegoś aktywnego klubu, z którym będziesz chodził na różne areny. Kolejną sprawą są bonusy. Zacznij powoli komponować ekwipunek z bonusami, które najlepiej współgrają z Twoją postacią. W przypadku Tomb Raisera będą to:

Broń
Magic Damage
Energy Regen
Health Regen/Jump
Health

Maska
Health
Health Regen
Magic Damage
Movement Speed

Czapka
Health
Health Regen
% Health/Jump
Movement Speed

Pierścień
Magic Damage
Energy Regen

Oprócz tego możesz zacząć kolekcjonować przedmioty takie jak łódki, skrzydła, wierzchowce co będzie zajęciem na godziny gry.

Opublikowano

Ekwipunek raczej dropić czy zmieniać bonusy w moich przedmiotach? Czyli musze najpierw zdobyc 250 lvl ring craftingu?

Tak, dopiero wtedy uzyskujesz dostęp do tworzenia pudełek z najlepszymi pierścieniami. Co do ekwipunku zależy od tego na jakim stopniu ulepszenia on jest. Jeżeli jest dość niski to zmiany w bonusach, a następnie ulepszanie ich będzie kosztowniejsze niż zdobycie lepszych przedmiotów gdzie ewentualnie będziesz musiał zmieniać 3 i 4 bonus.

Opublikowano

Na twoim miejscu jednak zaczął bym kompletować nowy ekwipunek. Z tego co się orientuje na arenie Uber-6 mogą wypaść przedmioty Shadow 3 dzięki czemu dużo zaoszczędzisz na ulepszaniu ich. Na U1-U4 lecą przedmioty S1, a na U5 S2.

Opublikowano

Nie szukaj lepszych itemów, bo możesz znaleźć maksymalnie shadow 2 ale to przy farcie. 4 bonus dodajesz za pomocą pearl of wisdom, w Enchanted forge.

Opublikowano

Nie szukaj lepszych itemów, bo możesz znaleźć maksymalnie shadow 2 ale to przy farcie. 4 bonus dodajesz za pomocą pearl of wisdom, w Enchanted forge.

Nie wprowadzaj go w błąd można i nawet dropnąć radianta przy  dużym magic findzie.

Opublikowano

@flajmate gram w tą grę ponad 3 miesiące i nigdy nie dostałem lepszego itema niż shadow 2, a nawet jeśli się mylę, to i tak nie będzie miał wystarczająco magic finda, aby zdobyć radiant item (jeśli to co piszesz jest prawdą) więc i tak będzie musiał samemu ulepszać itemy.

Opublikowano

@flajmate gram w tą grę ponad 3 miesiące i nigdy nie dostałem lepszego itema niż shadow 2, a nawet jeśli się mylę, to i tak nie będzie miał wystarczająco magic finda, aby zdobyć radiant item (jeśli to co piszesz jest prawdą) więc i tak będzie musiał samemu ulepszać itemy.

Czemu nie będzie miał ? Każdy może mieć 

Dla mnie shadow 2 drop to norma,raz dropłem shadow 4.

Wystarczy czasami poczytać główne forum trove,dużo można się tam dowiedzieć np.o budowaniu geara na różne postacie,różne wykresy dot. ulepszania itp.

Opublikowano

Skoro nie masz klubu to chyba jedynym wyborem są areny uber. Na twoim miejscu mimo wszystko poszukałbym jakiegoś albo założył własny i próbował solować shadow tower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...