Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy ADC Aktualnie według was

Esercito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nadal mocne adc z poprzednich patchy - Kalista (huragan buff), Vayne i aktualny Graves, jest so op ze swoim q jesli go dobrze uzyjesz. Tylko nie lubie tego jego przeladowania broni, przerywa ciąg aa.

Opublikowano

Podoba mi sie wiele, ale dzis zagralem lucianem

TAKA KOSA, ze szkoda gadac. Garalem corkim, gravesem, ale najbardziej polubilem luciana.

Przy 1/0 jestem w stanie zabic adc i supporta przeciwnego 1 vs 2, bez zadnego summoner spella. Po prost sam ult zabija adc a potem reszta na supp, i tyle. 

Bardzo niedoceniony jest, a te 20 strzalow na ulcie to cos pieknego :)

Hello there.

Opublikowano

Podoba mi sie wiele, ale dzis zagralem lucianem

TAKA KOSA, ze szkoda gadac. Garalem corkim, gravesem, ale najbardziej polubilem luciana.

Przy 1/0 jestem w stanie zabic adc i supporta przeciwnego 1 vs 2, bez zadnego summoner spella. Po prost sam ult zabija adc a potem reszta na supp, i tyle. 

Bardzo niedoceniony jest, a te 20 strzalow na ulcie to cos pieknego :)

w dywizjach wyższych niż silver w którym jesteś wnioskując po twojej wypowiedzi ludzie wiedzą co to focus

@co do tematu tristana,vayne, kogmawem się przyjemnie gra po tym buffie

Opublikowano

w dywizjach wyższych niż silver w którym jesteś wnioskując po twojej wypowiedzi ludzie wiedzą co to focus

@co do tematu tristana,vayne, kogmawem się przyjemnie gra po tym buffie

jestem pomiedzy goldem 2 a 3 lel.

focus przy 2 vs 1? ciezko focusowac zly target :v 

Hello there.

Opublikowano

Dlaczego nikt tutaj nie wymienił Kog'mawa który osiąga prędkość 5.0 ?

Bo osiąga to i stoi w miejscu jak golem?? 

Opublikowano

Drejven ;x !...

wystarczy mu dobra Janna albo Leona i top ma przejebane ;D

zawsze był najlepszy i zawsze będzie najlepszym ^-^ !

- charakter

- dips

- brat dariusza <3

xD

Opublikowano

@Kacki

Ciekaw jestem czy ludziom bez argumentacji tutaj też dasz warny? ;)

Po najnowszych zmianach wydaje mi się, że Graves z dobrym teamcompem będzie w top tierze.
Lucianem grałem i zmiany jego ulta są przyjemne + yommu dalej działa i teraz daje więcej ad.
Vayne zawsze mocna tak samo kalista, mobilne i maszyny do kajtowania c:

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Po przedsezonie moja ukochana Tristana troszkę spadła na jakości w moim mniemaniu, kombinuję nią specjalne masterki (te, które "polecają" mi nie odpowiadają), Graves jest przegięty, gram na jakiś "dziwnych" masterkach, jak dobrze zaorasz bota to przeciwny ADC będzie schodził na Q (zdetonowane) i 1 autoatak. Tylko to lasthitowanie i zasięg..

Dlaczego nikt tutaj nie wymienił Kog'mawa który osiąga prędkość 5.0 ?

Żeby wykorzystać W w pełni, musisz mieć 2,50 AS (słaba opcja) i stać w miejscu, co na wyższych dywizjach (nawet w mojej czasami) oznacza pewną śmierć.

Opublikowano

Po przedsezonie moja ukochana Tristana troszkę spadła na jakości w moim mniemaniu, kombinuję nią specjalne masterki (te, które "polecają" mi nie odpowiadają), Graves jest przegięty, gram na jakiś "dziwnych" masterkach, jak dobrze zaorasz bota to przeciwny ADC będzie schodził na Q (zdetonowane) i 1 autoatak. Tylko to lasthitowanie i zasięg..

Żeby wykorzystać W w pełni, musisz mieć 2,50 AS (słaba opcja) i stać w miejscu, co na wyższych dywizjach (nawet w mojej czasami) oznacza pewną śmierć.

A no spoko, po tych zmianach wydaję mi się jinx byc najmocniejsza z tymi nowymi itemami.

Opublikowano

Bo osiąga to i stoi w miejscu jak golem?? 

Wy w ogóle graliśćie Kogiem? Czy jaja sobie robicie? Kog Maw nie tylko, że ma 5.0 atack speed to jeszcze o wiele płynniej się porusza niż reszta ADC. Jego AUTO ATAKI nie hamują poruszania się.

Poza tym, prędkość 2.50 masz przy 2 itemach.

Opublikowano

tristana z hurricanem OpiOP

lucian jest teraz przechuj chory damage, zwiekszony manapull darmowe cdrki z essence reavera ogolnie kosa

No Lucian teraz orando robi, ER i Trinity dają praktycznie nieskończoną manę i chory damage  :lenny:

Opublikowano

Jinx. Więcej krytyka ze statika. Ogólnie ja lubię nią grać i jakoś lepiej mi się gra po tym patchu (Nie wiem czemu :O ).

Opublikowano

Kalista nadal ołpi no i oczywiście Jinx.

No Lucian teraz orando robi, ER i Trinity dają praktycznie nieskończoną manę i chory damage  :lenny:

fakt :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

wedlug champion.gg najlepszymi adc sa:

1. Jinx

2. Ezreal

3. Corki

i to by sie zgadzalo ;) jinx jest mocna, ez jest dobry na wszystko, corki teraz jest lekko op

statystyki nie mowia, ale osobiscie wydaje mi sie bardzo mocna tristana (dzieki zmianie itemkow ma mocniejszy midgame) i kalista (buff hurricane)

Opublikowano

Vayne była i jest bardzo mocna. To samo Kalista czy Draven. Postacie mające mnóstwo pozytywów. Nie będę opisywać wszystkiego.

Vayne: postać, która solo zrobi grę.

Kalista: napie*****a jak szalona.

Draven: mocne hity plus ult na cala mapkę. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...