Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Rangi kanałowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc mam problem bo nie wiem jak zrobić ,że jak dam na kanale prywatnym range chanel admin to on nie moze dac chanel admina od innej strefy np.

===[VIP]===

Channel Admin VIP

Operator VIP

Guest VIP

===[PRIVATE]===

Chanel Admin PRIVATE

Operator PRIVATE

Guest PRIVATE

Chodzi mi oto ,że jak dam Channel Admin PRIVATE to jak zrobić ,żeby nie mógł dać Channel Admin VIP z góry dzięki!

LowPriv.pl

Opublikowano

Posiadam ts3 więc moja rada jest taka:

W channel Admin daj i_group_member_add_power i i_group_member_remove_power POWER o wysokości 60.

W channel VIP Admin daj i_group_member_add_power​ i i_group_member_add_power POWER o wysokości 65.

I Jeszcze takie coś:

Channel Private Admin: i_group_needed_member_add_power i i_group_needed_member_remove_power POWER o wysokości 61.

Channel VIP Admin: i_group_needed_member_add_power i ​i_group_needed_member_remove_power POWER o wysokości 64.

W innych grup (VIP/PRIVATE) zmniejszaj ten power o 10.

UWAGA! JEŻELI CI POMOGŁEM TO PROSZE ZOSTAW ​+!

Opublikowano

Zmień w vipowskich i_group_needed_member_remove_power  i_group_needed_member_add_power np na 75 a i zmien także i_group_member_add_power 70  i_group_member_remove_power 70 to jest przykład w vipowskich a w private ustaw mniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...