Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(RELEASE) MPC KLAN

dragon473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio załozyłem temat dotyczący rekrutacji do clanu mpc...

Niestety wszystkie tematy zostały usunięte i zakładam go ponownie.

Przyjmowani sa gracze od 20 lvl i ratia 1.15

Kandydatury prosze zgłaszac pod tematem.

Oprócz graczy potrzebna jest również osoba która zajmnie sie wszelką organizacją

Turniejami,Spraringami,Trenignami itp.....

Dana osoba oczywiscie dostanie dobrą pozycje w clanie.

Jednak ograniczenie lvlowe równiez jest mianowicie +13lvl ratio minimum 1.00

Takowa osoba równiez bedzie brana do spraingów jednak nie ciągle.

W kandydaturze prosze pisać lvl ratio i w jakiej pozycji chcecie sie sprawdzic(gracz lub organizator)

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

PRzyjmiecie mnie ? bo mam 11 lvl +premium gold ratio 1,96 szybko leveluje wiec dzisiaj bede mial 12 jutro 13:) moj nick w grze to diverse176

Opublikowano
PRzyjmiecie mnie ? bo mam 11 lvl +premium gold ratio 1,96 szybko leveluje wiec dzisiaj bede mial 12 jutro 13:) moj nick w grze to diverse176

Taaa jasne szybko... 3 dzień robie 13 lvl 65% jutro na bank będzie więc nie pisz głupot że zrobisz 13 lvl w dzień tez mam golda.

Opublikowano

pff ja wbilem z 36 na 40 w 1 noc wiec stfu. wystarczy miec 2 kompy, na 1 opk, trigger bota, no recoil, unl ammo, hsy a na 2gim inst. spawn...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

17lvl w grze

1.44 ratio

nick mi się myli więc podam jutro

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Opublikowano
Zal, Ohnoes inaczej nie umisz ? : (

nie, bo fajnie sie kase na tym zbija. za 4k killi mam 10 dolcow, co rowna sie 20zl. podstawiam kolesiowi 2 kompy, leje mnie, wysyla kase a jak nie to leci screen jak na mnie expi, proste. zobacz na warrockshop.com ile ludzie za to kasy biora(gdzies tam jest powerlvling shop, zobacz)

normalnie gral w te chujowa gre nie bede, zreszta expienie na flagach/dawanie killi za hacki jest normalne? raczej jeszcze gorsze ;o

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

@up to nie klan dla nubów, którzy grają tydzień

WAR ROCK

Opublikowano

Omg...

Poco rozkopujecie stary nieważny temat?

Dla newbie powtórze jeszcze raz...

T E M A T J E S T N I E W A Z N Y

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Armadi może i grałeś w cs tyle ale to cię nie czyni lepszym ja mogę grać z 2miechy i będę grał lepiej niż ty w cs trzeba też myśleć w twoim przypadku to jest problem

Wr a cs to 2inne gry w wr skill bardzo się nie liczy tylko kto ma premium i lepszą broń ;p

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano
Armadi może i grałeś w cs tyle ale to cię nie czyni lepszym ja mogę grać z 2miechy i będę grał lepiej niż ty w cs trzeba też myśleć w twoim przypadku to jest problem

Wr a cs to 2inne gry w wr skill bardzo się nie liczy tylko kto ma premium i lepszą broń ;p

Powiem tle skill liczy się wr bardziej niż bronie a pan up myśli, że ktoś uwierzy w to co mówi

WAR ROCK

Opublikowano
pff ja wbilem z 36 na 40 w 1 noc wiec stfu. wystarczy miec 2 kompy, na 1 opk, trigger bota, no recoil, unl ammo, hsy a na 2gim inst. spawn...

nierozsmieszaj ludzi xD wbil sam mam 34 i jakos robilem lvl cala noc i 35 ledwo wbilem :_)

Opublikowano

lol, ale ja robilem ten lvl na biciu killi... wiesz jak to szybko idzie jak koles sie respi od razu po wstaniu? za 20min gry masz 7-8k xp i 2-3k dinarow. mam na mysli conquest 999 killi ;o

1zy7no7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...