Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle w platynie...

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy takich gości wysyłać do riotu? to był ranked jak widać obaj duo top i specjalnie early feedowali żeby szybciej przegrać. nie patrzcie na moje 10 deadów bo wszystkie ich 6 były w teamightach 3vs5 oczywiście bo te 2 młotki nic nie robiły....

Opublikowano

Współczuje, w sumie tak jak napisał kolega wyżej koniec sezonu, a więc trollują. Zgłaszać zgłaszać i jeszcze raz zgłaszać i tylko czekać na informacje o banie :)

1.jpg

Opublikowano

Tego yasuo tez zglos bo jakis slaby i jeszcze nie umie pisac po angielsku

Nigdy nie wróże ze screenów, czy ktoś grał dobrze czy źle.

W lolu zawsze będą trolle, czy to w sezonie czy preseasonie, no chyba, że coś z nimi zrobią. 

Trzeba się przyzwyczaić.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Popatrz na swoje statystyki i farmę, zgłoś siebie przy okazji.

Sry ale Ty chyba ani razu nie grałeś w Platynie czy Diamencie gdzie 125 farmy w 20 minucie to norma. Po 10 minucie są teamfighty a nie spokojne farmienie. Nawet na LCS toperzy mają po 30 farmy w 15 minucie. Sprawdź sobie na yourube.

Opublikowano

Nie rozumiem tych wszystkich kłótni na temat statystyk czy umiejętności. Jest to gra drużynowa, w której dąży się do zwycięstwa. Statystyki nie grają tutaj żadnej roli jeśli grasz drużynowo dążąc do zwycięstwa napewno Ci się uda a przynajmniej będziesz miał większą szansę na wygraną niż gdybyś tylko farmił. Trollując nic się nie zdziała i jest to w 99% przegrana gra. Mam za soba długi staż  w tej grze choć nie ma to żadnego znaczenia ponieważ to co napisałem można samemu wywnioskowac gdyż jest to logiczne. Wystarczy ruszyć głową i przestać narzekać na drużynę i zacząć grać.

Co do Trolli czy AFK'ów. My gracze nic na to nie poradzimy. Zawsze i wszędzie znajdzie się debil. Jedyne słuszne wyjście, które Riot powinien już dawno zastosować to gdy mamy w drużynie osobę AFK lub też trolla, powinnismy nie tracić punktów gdy gramy grę rankingową.

Zapomniałem wspomnieć o tym, że w przegranej grze osoba pokrzywdzona również będzie miała słabe statystyki ponieważ skoro przegrywają a jest to gra drużynowa to w pojedynkę się nic nie zdziała. Dlatego zwracanie uwagi na dużą ilość smierci w takim wypadku jest jeszcze bardziej dla mnie nie zrozumiała.

Opublikowano

Nie rozumiem tych wszystkich kłótni na temat statystyk czy umiejętności. Jest to gra drużynowa, w której dąży się do zwycięstwa. Statystyki nie grają tutaj żadnej roli jeśli grasz drużynowo dążąc do zwycięstwa napewno Ci się uda a przynajmniej będziesz miał większą szansę na wygraną niż gdybyś tylko farmił. Trollując nic się nie zdziała i jest to w 99% przegrana gra. Mam za soba długi staż  w tej grze choć nie ma to żadnego znaczenia ponieważ to co napisałem można samemu wywnioskowac gdyż jest to logiczne. Wystarczy ruszyć głową i przestać narzekać na drużynę i zacząć grać.

Co do Trolli czy AFK'ów. My gracze nic na to nie poradzimy. Zawsze i wszędzie znajdzie się debil. Jedyne słuszne wyjście, które Riot powinien już dawno zastosować to gdy mamy w drużynie osobę AFK lub też trolla, powinnismy nie tracić punktów gdy gramy grę rankingową.

Zapomniałem wspomnieć o tym, że w przegranej grze osoba pokrzywdzona również będzie miała słabe statystyki ponieważ skoro przegrywają a jest to gra drużynowa to w pojedynkę się nic nie zdziała. Dlatego zwracanie uwagi na dużą ilość smierci w takim wypadku jest jeszcze bardziej dla mnie nie zrozumiała.

Potwierdzam twoje słowa, dlaczego bronzy piszą ks ? bo dla nich tylko to się liczy zawsze chodzą sami wszędzie a potem piszą na team.

W platynie i wyżej już jest inaczej, dobrego golda też idzie poznać gdy się trzyma z teamem , nie który silver zagra lepiej od platyny jak ma lepszy mózg .

Opublikowano

100 farmy w 20 minucie w diamencie to norma ? ;x...

no nie wiem ale wystarczy po prostu przechodząc obok jakiegoś stwora użyć jednego skilla i masz golda ;x...

statystyki 4/10 i 2 trolli w timie nie usprawiedliwiają 2 krotnie mniejszej farmy od farmy "minimalnej"

co do trolli... możesz zgłosić tylko nie wiem czy to cos ci da ;x...

1. przedmioty jakieś mają... ( i nie są to troll przedmioty jak np. 5 butów )

2. możliwe że Rito się pomyliło i dało ich do złej gry ( za bycie słabym graczem nie ma szans na bana :D )

3. jedna gra nie ma znaczenia ;x...

- musieliby zrobić sobie serie epickich gier aby rito mogło coś z tym zrobić ^-^ 

zgłosić faktycznie możesz... ale sam lepszy od nich nie byłeś ;x...

Opublikowano

Potwierdzam twoje słowa, dlaczego bronzy piszą ks ? bo dla nich tylko to się liczy zawsze chodzą sami wszędzie a potem piszą na team.

W platynie i wyżej już jest inaczej, dobrego golda też idzie poznać gdy się trzyma z teamem , nie który silver zagra lepiej od platyny jak ma lepszy mózg .

Słowo KS jest nawet w wysokiej Platynie niestety. I również tam solo chodzą bo myślą, że są Bogami gry.

Opublikowano

A ktoś normalny tryharduje na przedsezonie? xD Niby MMR można podbić ale report nic nie da a raczej jest niepotrzebny. Wprowadzili nowy system, że automatycznie typo dostanie bana jeżeli feeduje specjalnie przez kilka gier. Nawet Pridestalkerr przestał grać Disco Nunu :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...