Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik l Quester l Natychmiastowo

VinoxeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

78929529523724710976.png

Projekt Averia, jest to projekt który ma na celu przypomnieć stare czasy Metina pod względem fabuły, rozrywki, poziomu trudności itd.

Wiemy także, że nie wróci stara atmosfera gdyż jest to nierealne ... Summa summarum wszystko mam dokładnie przemyślane.

Będzie to serwer Easy [ Oceniam to na easy ze względu na to ile się kiedyś expiło do maksymalnego poziomu ]

Nie planuje żadnych nowości wybitych w kosmos, co najwyżej od dwóch do czterech ciekawych urozmaiceń  i nic więcej 

Reszta to będzie taki klasyk jak wcześniej wspomniałem z dość trudnym expem jak na ten typ serwera.

/

/

/

Nie chce mi się robić wszystkiego samemu z powodu nudów i monotonności bez żadnych żartów. Na dodatek będzie sporo do testowania

Co czym bardziej utrudniło by pracę przy serwerze w pojedynkę.

Tak więc poszukuje:

Technik x1

Quester x1

Od tych osób wymagam sporych umiejętności, zaangazowania

Kontakt :

GG 54945982

Lub Pw na forum

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...