Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o napisanie opinii o hostingu VPS LvL UP.

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam jedynie pod względem ceny i jakości względem ceny... Natomiast caly "panel" jest za skromny by zaspokoić potrzeby osob dopiero zaczynających z VPSEM.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

A do serwera minecraft lepszy openvz czy kvm?

Na lvlup.pro KVM to dedykowane zasoby, czyli jak maszyna ma 8 wątków procesora i kupujesz VPSa z 2vCPU to dostajesz do dyspozycji 2 wątki maszyny i tylko ty z nich korzystasz, tak samo jest z RAMem i dyskiem.

Daje Ci to dosłownie wypożyczenie części maszyny i to na dodatek z procesorem o wysokim taktowaniu 4GHz co powinno ominąć jednowątkowe problemy w silnikach MC. Plus jeszcze specjalny filtr antyDDoS do gier.

Ma to swoje odbicie w cenie ale jeśli chcesz maksymalną wydajność i ochronę przed atakami to w tej cenie raczej niczego lepszego nie znajdziesz. Zalety dedyka, cena VPSa.

OpenVZ to zasoby współdzielone więc w zależności od tego jaką hosting ma politykę i na jak obciążoną maszynę trafisz to wydajność może być różna. Zaletą jest niska cena.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam u nich VPSa dość długi czas i nie było z nim jeszcze problemu. Panel jest dość ubogi ale mi to w zupełności wystarcza. Mogę polecić z uśmiechem na twarzy :D

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Kiedyś miałem tam serwer Minecraft, działał dobrze ^,^ Nigdy nie narzekałem, więc go także polecam! :D

50 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 / 450 / 500 / 550 / 600 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...