Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się podnieść

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnego pisania mam łuka 70 lvl straciłem wk+10 i wszystkie SP, także na woja sp +10. Nie mam żadnego eq,pojazdu, nic po prostu ktoś mi wyczyścił konto.

Jak się z tego podnieść, jak zarobić na nowe eq i SP na moim lvlu?

Bardzo prosze o pomoc, ponieważ nie mam ochoty rozpoczynać od nowa levelowania konta.

Opublikowano

Nie masz niczego? To wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. Nie jesteś w stanie się podnieść jeżeli nie masz niczego. Proste ;) Proste jest to że najlepiej kup sobie KK/ND. Zacznij reselować ,albo kup sobie coś prowizorycznego i wtedy mając jakiegoś wk +3/5 20j i eq u4+5 możesz iśc piorka dropic do shanera. Wystarczy troche pomyśleć a nie zakładać głupi temat jakich jest dużo.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Nie masz niczego? To wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. Nie jesteś w stanie się podnieść jeżeli nie masz niczego. Proste ;) Proste jest to że najlepiej kup sobie KK/ND. Zacznij reselować ,albo kup sobie coś prowizorycznego i wtedy mając jakiegoś wk +3/5 20j i eq u4+5 możesz iśc piorka dropic do shanera. Wystarczy troche pomyśleć a nie zakładać głupi temat jakich jest dużo.

Masz może jakiegoś typka zaufanego na allegro sprzedającego KK?

Opublikowano

Poszukaj ludzi z samymi pozytywami. Przypominam także, że nie można podawać linków do aukcji, ani handlować poza giełdą MPC.

Opublikowano

-Zbieranie rożnych niepotrzebnych itemków np. gillony, piasek,kamienie na krem w wiosce, po pts'ach dużo osób własnie to wywala

-Znalesc rodzinę w której jakieś osoby ci pomoga

-Spamowanie w nosville o kase ze względu że cie okradli

-Jak bedziesz miał jakieś eq i sp to na lod,wbicie 99j na sp i sell

Opublikowano

-Zbieranie rożnych niepotrzebnych itemków np. gillony, piasek,kamienie na krem w wiosce, po pts'ach dużo osób własnie to wywala

-Znalesc rodzinę w której jakieś osoby ci pomoga

-Spamowanie w nosville o kase ze względu że cie okradli

-Jak bedziesz miał jakieś eq i sp to na lod,wbicie 99j na sp i sell

Nikt nie odda eq za darmo i nikt nie lubi żebraków. Słaby pomysł.

Opublikowano

sinek i zbieranie kwiatów na glacy.Jak się dorobisz to sobie kup jakiegoś wk i drop piórka  w shanerce.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Masz może jakiegoś typka zaufanego na allegro sprzedającego KK?

Przecież jeśli kupisz coś na allegro to nie ma możliwości nieotrzymania kupionego przedmiotu  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...