Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się jeszcze zarobić na serwerze Minecraft?

KeramxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie co do zarobków na serwerze minecraft.

Da się jeszcze jakoś na tym zarobić? Mam trochę kasy i zainwestowałbym w jakaś grę. Bardzo proszę o opinie.

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie co do zarobków na serwerze minecraft.

Da się jeszcze jakoś na tym zarobić? Mam trochę kasy i zainwestowałbym w jakaś grę. Bardzo proszę o opinie.

Zarabiać się da, ale tylko i wyłącznie wirtualne pieniądze których nie możesz wypłacić na hostingach

Opublikowano

@topic

Jesli zakladasz serwer tylko po to aby na nim zarobic to zapomnij. Szybko taki serwer padnie bo wiekszosc graczy takie serwery omija.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Zarabiać się da, ale tylko i wyłącznie wirtualne pieniądze których nie możesz wypłacić na hostingach

Żebyś wiedział istnieją poważniejsze serwery na których da się zarabiać realne pieniądze. Wystarczy założyć konto na jednym z serwisów oferujących płatności sms premium podpiąć płatności pod stronę i serwer.

Oczywiście że da się zarabiać, musisz mieć tylko dobry pomysł.

Opublikowano

Jeżeli chcesz tylko i wyłącznie na tym serwerze zarobić to on nie wypali... Ale oczywiście da się zarobić nie małe pieniądze.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Bzdura na SMSach mozesz zarabiac po przez zwykly serwis platnosciowy (18+ rejerstracja) np homepay.... (Napisz do mnie na PW, jesli chcialbys uzyskac pomoc w tym)

Jeżeli chcesz tylko i wyłącznie na tym serwerze zarobić to on nie wypali... Ale oczywiście da się zarobić nie małe pieniądze.

@topic

Jesli zakladasz serwer tylko po to aby na nim zarobic to zapomnij. Szybko taki serwer padnie bo wiekszosc graczy takie serwery omija.

Zgodze sie, jesli chcesz zarabiac stworz serwer ktory spodoba sie graczą

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Da się zarobić, byłem świadkiem gdy osoba kupywała rangi/itemy i ItemShopie. Po miesiącu właściciel napisał, że zarobił z tej jednej osobie ponad 1600zł. (Pewnie mi nie uwieżycie, ale tak było)

Zarabianie - więcej dochodów niż wydatków.

Opublikowano

Zarobisz na takim przykładowym serwerze Minecraft dużo pieniędzy, jeżeli go dobrze zaprojektujesz i zrobisz jak najlepiej. Jak serwer graczy zainteresuje i rozkręci, to będą wydawać na niego pieniądze, aby być jeszcze lepszym na serwerze.

Opublikowano

Wbij na jakikolwiek serwer, zobacz ile vip'ów tam gra, wtedy zobacz ile kosztuje vip i sobie policz ile taki tam serwer zarabia.

Tak, o ile twój serwer będzie grywalny i będzie miał przemyślane stawki sms, wszystko powinno się udać.

ważne jest, aby mieć dobry marketing, robić promocje, eventy itd..

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...