Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas patchowania

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przelicza mi pliki jak zawsze, potem zaczyna się akutalizacja, pokazuje że zostało 200mb do pobrania no i patcher po 2% się wyłącza, i wyskakuje mi bugsplat. Nie wiem co robic, kasować lola z dysku i ściągać całego? :/

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Mam ten sam problem, dodam że wcześniej działało bez zarzutów (oprócz lagów w samej grze). Mam windowsa XP, jeżeli to może mieć jakikolwiek wpływ.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Pobierz grę na nowo jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Gdyby to nie zadziałało, na pewno masz jakiegoś znajomego, który gra w League. Poproś go aby zgrał Tobie na pendrive czy inny nośnik pamięci zawartość folderu z grą. Wraz ze znajomymi również miewaliśmy takie problemy i radziliśmy sobie w taki sposób. Jeden mój znajomy nawet po formacie komputera dalej musi co każdą aktualizację chodzić do kolegi aby ten zgrał mu grę na pendrive. Dlatego gdyby znalazł się jakiś informatyk, który dałby Ci taką radę to mówię odrazu, że to może ale prawdopodobnie nie pomoże. Jeszcze nie znalazłem źródła tego problemu.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, pliki gry już skopiowałem z innego komputera na którym wszystko dziala ale niestety nie pomoglo, więc ściągam na nowo, mam nadzieje że to coś da ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

skasowanie gruntowne gry i zainstalowanie od nowa nic nie dało, po 2 procentach patchowania wywala mi bug splat, spróbuje jeszcze z przeinstalowaniem tego adoba jak mowisz ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Poproś kogoś, żeby wysłał Ci dwa pliki z głównego folderu LoL'a - lol.launcher oraz lol.launcher.admin i je podmień (wcześniej zrób też kopię oryginalnych), ja niestety nie mogę tego zrobić, bo teraz przy skanowaniu w moim folderze wykryło dwa wirusy. Przeskanuję komputer i wyślę Ci te pliki wraz z pełnym skanem, żeby nie było.

Na forach typu reddit czy oficjalne forum LoL'a wyczytałem także, aby próbować tego:

• zawsze uruchamiaj launchera z uprawnieniami administratora,
  • spróbuj użyć zgodności systemu Windows XP,
  • zmniejsz na chwilę rozdzielczość ekranu.
Opublikowano

Poproś kogoś, żeby wysłał Ci dwa pliki z głównego folderu LoL'a - lol.launcher oraz lol.launcher.admin i je podmień (wcześniej zrób też kopię oryginalnych), ja niestety nie mogę tego zrobić, bo teraz przy skanowaniu w moim folderze wykryło dwa wirusy. Przeskanuję komputer i wyślę Ci te pliki wraz z pełnym skanem, żeby nie było.

Na forach typu reddit czy oficjalne forum LoL'a wyczytałem także, aby próbować tego:

• zawsze uruchamiaj launchera z uprawnieniami administratora,
  • spróbuj użyć zgodności systemu Windows XP,
  • zmniejsz na chwilę rozdzielczość ekranu.

Dzięki że starasz się pomóc bo już naprawdę nie wiem co zrobić, nie gram w nic na komputerze poza lolem więc troche mi nudno a akurat wolne ;)

Niestety przeinstalowanie adobe też nic nie dało. Co do kopiowania plikow, skopiowalem prawie całego klienta spatchowanego od dziewczyny (poza tym co nie można było) i wrzuciłem do siebie ale nic to nie pomogło :) reszta tych opcji też nie działa.. Tylko format mi pozostał? :)

Zarzucam screena z bugsplata, moze ktos mi cos podpowie :)

f1ij45.jpg

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, przeskanuj kompa jakimś adware, czy coś. Zresetuj ustawienia w launcherze lola, uruchom jako admin, lub ze zgodnością.

W ostateczności jak nie zadziała, to formacik :v

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, przeskanuj kompa jakimś adware, czy coś. Zresetuj ustawienia w launcherze lola, uruchom jako admin, lub ze zgodnością.

W ostateczności jak nie zadziała, to formacik :v

To już wyżej wszystko robione, więc tylko format? :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...