Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody i rankedy

xLoony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a widzisz zeby zostaly zablokowane rankedy? 

Były zablokowane w nocy, nagrody już są... wtf

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Uwaga potwierdzone info na ta chwile sprawdzalem z kolega : 

Jak miales platyne np w sezonie 4 a teraz znow  platyne to bedziesz mial juz nowa ramke teraz. 
Jak miales golda w np sezonie 4 a teraz masz platyne to bedziesz mial na ten moment zlota ramke, z tym ze ta nowa ( na kolor musisz poczekac nie wiem ile )

Ja mialem golda, a teraz platyne i mam nowa zlota ramke, kolega mial platyne i teraz tez i ma nowa platynowa ramke, z tym ze wszedl na drugie konto gdzie mial platyna, a ma diament i tam ma nowa ramke, ale platynowa nadal :D

Maslo maslane, ale kumaci ogarna

Opublikowano

Tez nie dostałem jeszcze nagród, pisali coś, że do 17 mają czas, chociaż w poprzednim sezonie mialem je z samego rana

x

Opublikowano

Jak miales platyne np w sezonie 4 a teraz znow  platyne to bedziesz mial juz nowa ramke teraz. 

Jak miales golda w np sezonie 4 a teraz masz platyne to bedziesz mial na ten moment zlota ramke, z tym ze ta nowa ( na kolor musisz poczekac nie wiem ile )

Człowieku...

po prostu zmienili wygląd ramek...

Bo stare już nie będą potrzebne...

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Człowieku...

po prostu zmienili wygląd ramek...

Bo stare już nie będą potrzebne...

ale jakbys nie wiedzial moze to zmylic ludzi bo pisali ze od 11 listopada od polnocy na 12h wylacza rankedy i beda nagrody. A to razem z tym zamieszaniem za bany moglo zmylic ludzi wiec dalem info. Ale lepiej sie przypierdolic i spamowac kropkami 

Opublikowano

ale jakbys nie wiedzial moze to zmylic ludzi bo pisali ze od 11 listopada od polnocy na 12h wylacza rankedy i beda nagrody. A to razem z tym zamieszaniem za bany moglo zmylic ludzi wiec dalem info. Ale lepiej sie przypierdolic i spamowac kropkami 

No bo prościej napisać, że zaktualizowali wygląd ramek, ale jeszcze nie rozdali nagród?

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Ja mialem golda, a teraz platyne i mam nowa zlota ramke, kolega mial platyne i teraz tez i ma nowa platynowa ramke, z tym ze wszedl na drugie konto gdzie mial platyna, a ma diament i tam ma nowa ramke, ale platynowa nadal :D

Maslo maslane, ale kumaci ogarna

No s**t sherlock. Najpierw zmienili wygląd wizualny. Więc chyba oczywiste jak ktoś miał w poprzednim sezonie platyne i teraz platyne to ''Będzie mieć od razu''. 

Gdyby było tak jak mówisz to twój kolega miałby już skin sivir, a nie ma. 

Opublikowano

No s**t sherlock. Najpierw zmienili wygląd wizualny. Więc chyba oczywiste jak ktoś miał w poprzednim sezonie platyne i teraz platyne to ''Będzie mieć od razu''. 

Gdyby było tak jak mówisz to twój kolega miałby już skin sivir, a nie ma. 

no ale ja wlasnie mowie dokladnie to samo co ty xD 

Opublikowano

no ale ja wlasnie mowie dokladnie to samo co ty xD

Ty to opisałeś w taki sposób, że twój kolega już dostał nową ramkę, bo miał tą samą dywizje co w poprzednim sezonie. Gówno prawda wygląd tylko został zaktualizowany. Niczego jeszcze nie dostał. 

Opublikowano

Ty to opisałeś w taki sposób, że twój kolega już dostał nową ramkę, bo miał tą samą dywizje co w poprzednim seoznie. Gówno prawda wygląd tyko został zaktualizowany. Niczego jeszcze nie dostał. 

Chciałem mu to przekazać xD. Nie wiem czy widziałeś moje posty xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...