Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile m2bob zlowi malzy na 24 godziny?

elvi10012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wszystko zależy od szczęścia.

Kiedy ja zostawiłem bota na noc i łowił rybki, przez około 10h miałem pięć małży, a na drugim koncie tylko 2 małże.

Więc nie ma takiej stałej liczby.

­

Opublikowano

srednio jeden małż na 1,5h.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj.

1. Widziałem ze m2bob jest teraz darmowy, jest także wersja płatna czym to się różni?

2. Jak z banami? Walą po powiązaniu adresów IP ? Zamierzam odpalić kilka expbotow 1-50 lv nastawiąjąc się na drop. Jak sobie to ogarnąc żeby mi nie jebli po głownym koncie bo już kiedyś oberwałem.

3. I ogólnie jest to w miare wydajne i bezpieczne? Nie zamierzam używać FB bo wiem jak to sie predzej czy poźniej kończy, wiem, że kiedyś na expbocie można było lecieć praktycznie non stop bez bana. ;p

Opublikowano

Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj.

1. Widziałem ze m2bob jest teraz darmowy, jest także wersja płatna czym to się różni?tym,ze  darmowa jest tylko na globala z okrojoną wersją

2. Jak z banami? Walą po powiązaniu adresów IP ? Zamierzam odpalić kilka expbotow 1-50 lv nastawiąjąc się na drop. Jak sobie to ogarnąc żeby mi nie jebli po głownym koncie bo już kiedyś oberwałem.No jak dropki są obok siebie to po ip dostaniesz,albo za powiazania.graj na osobnych komach.

3. I ogólnie jest to w miare wydajne i bezpieczne? Nie zamierzam używać FB bo wiem jak to sie predzej czy poźniej kończy, wiem, że kiedyś na expbocie można było lecieć praktycznie non stop bez bana. ;p kazdzy czit jest wykrywalny predzej czy  pozniej.Nic nie jest bezpieczne

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...