Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore czy fantastic? - Tryb serwera

IHYOEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zabrałem się za tworzenie nowego serwera. Jak narazie zostało mi trochę czasu do ukończenia toolsow ale ostatnio chodzi mi po głowie pytanie jakiego typu serwer stworzyć. Mam dwie odpowiedzi:

- Hardcore.

- Tryb fantastyczny. Sam go wymyśliłem. Na dole macie opis.

Nie wiem który z nich wybrać i co zacząć robić po toolsach (gildie czy ta całą grę).

Więc przejdźmy do opisu rozgrywki trybu fantastycznego. Nazwałbym go trybem z czarodziejami ale występuje tam więcej postaci.

Każdy gracz zaczynając od pewnej postaci zdobywa walutę oraz XP. Za walutę może zakupić nową postać, ulepszyć broń. Za pewny LVL może odblokować postać a następnie ją kupić. Postacie od wyższych LVL posiadają specjalną umiejętność (każda postać ma inną). Co do broni u czarodzieja może być to różdżka strzelajaca promieniem w gracza, a np u ogra maczuga. Tych klas będzie oczywiście więcej.

Myślę że wszystko zrozumieliscie jeśli nie śmiało pytajcie w odpowiedzi do wątku. Z góry chciałbym podziękować za wszelkie odpowiedzi.

Opublikowano

tryb fantastyczny - rpg połączone z harrym potterem.

było.

zrób izihc.

Opublikowano

@patryk222333

Jest multum serwerów easyhc. Brakuje dobrego hardcora. Skkf, mchc, skyen upadły.

@Lord Kapucyn

Nie będę robić żadnego easyhc. Było :D.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...