Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nagroda w postaci bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niekoniecznie ban wave, raczej l# jest wykrywalny. zrobilem nowe konto i dostalem bana po 3 grach z botami ;)

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Ściema jak nic. Gram na L# od ponad roku (kiedyś straciłem swojego maina chyba w patchu 4.20) na zakupionym koncie i nie dostałęm bana. Gram na standardowo zainstalowanych skryptach bez modyfikacji. Nawet ezevade nie ustawiałem i jak na razie cisza. Pewnie reporty działają. Albo jestem na liście bana, ale w końcówce ;)

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Ściema jak nic. Gram na L# od ponad roku (kiedyś straciłem swojego maina chyba w patchu 4.20) na zakupionym koncie i nie dostałęm bana. Gram na standardowo zainstalowanych skryptach bez modyfikacji. Nawet ezevade nie ustawiałem i jak na razie cisza. Pewnie reporty działają. Albo jestem na liście bana, ale w końcówce ;)

Do tej pory omijały mnie wszystkie banwave a jedyne bany były na crackowanych kontach za zoom hacka dawno temu, więc postanowili, że zrobią mi prezent na koniec sezonu.

Chyba, że to po prostu za tickety albo reporty sprzed paru miesięcy, bo przez ostatni miesiąc prawie w ogóle nie grałem a wcześniej tylko sporadycznie. Jeśli tak to długo zajęło im sprawdzanie

Już wolałbym go dostać jakiś miesiąc temu z całą resztą to przynajmniej zdążyłbym ogarnąć jakieś konto

Opublikowano

to sprawdz sam zanim zaczniesz oskarzac mnie o gadanie bzdur. a jak nie to chociaz wejdz na forum l#, gdzie masa uzytkownikow zrobila cos takiego i bany szly od razu.

Opublikowano

Detected jest orbwalker lub skrypty wykorzystujace movment, przy czym klikajac zbyt czesto / z takim samym odstepem czasowym.

Banowac moga z polrocznym opoznieniem.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Detected jest orbwalker lub skrypty wykorzystujace movment, przy czym klikajac zbyt czesto / z takim samym odstepem czasowym.

Banowac moga z polrocznym opoznieniem.

Jeśli olbwalker, lub movement to zarówno eb jak i bol z tego korzystaja :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Hmmm więc tak. Wykrywalne na pewno coś jest ale ja na pewno nie jestem w stanie stwierdzić co takiego.

Pierwszy ban jaki dostałem to był w wielkim ban wavie 4.20 więc to się nie liczy. A drugi był po pół roku od stworzenia konta. Ale tam używałem volibota, L# i byłem czasem wyzywany od cheaterów = reporty. Więc sam nie wiem.. ja myslę, że prędzej dostanie się bana za volibota niżeli L#.

Opublikowano

Aktualnie gram na trzech kontach w różnych ligach, d,p a nawet b :D

Jedynego bana dostałem w 4.20. 

Używałem wszystkich trzech programów bez volibotów :)

Więc albo mam szczęście albo kosa wisi nad moją głową :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...