Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekwipunek wojenny ;)

OstryAnall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam pytanko jak robię ekwipunek wojenny to lepiej zrobić 4x15 + pz i zamienniki czy 5x15?,jak ktoś ma dobry poradnik pod WP mniej więcej pod takie bony jak na globalu byłbym wdzięczny ;)

de293496aae0.jpg
Opublikowano

No nwm czy grałeś na Pandora Mt2 ale coś tego typu czyli mało hp do 60k max i wtedy 6/7 do dupy czyli trzeba robić zamienniki ;/ to bd uciążliwe na wojnach no trudno

de293496aae0.jpg
Opublikowano

No nwm czy grałeś na Pandora Mt2 ale coś tego typu czyli mało hp do 60k max i wtedy 6/7 do dupy czyli trzeba robić zamienniki ;/ to bd uciążliwe na wojnach no trudno

Pandora akurat to był taki serwer gdzie trzeba było robić dużo zmienników, bo były 6/7 z odp na klasy i silnym. Teraz na wszystkich privach robi się x4 15 + HP. Lecz to też zależy od serwera, bo na niektórych wbija się strzały, na innych dzwony czy wachlarze. 

Ogólnie najlepiej będzie jak podasz serwer, na którym grasz. 

denzel.png

Opublikowano

Zależne jest to od serwera, aczkolwiek ja zawsze robię 4x15% + HP, gdzie z absach daje miecze, 2-ręka, sztylety, strzały. Potem robię drugi komplet z bonami 4x15% + hp, tutaj wrzucam miecze, strzały, wachlarze, dzwony. ­Oczywiście zamiast mieczy i strzał możesz dać inny bon, tutaj podałam przykładowo. Trzeba się zorientować jak postacie są zbalansowane, a potem dobrać te dwa bony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...