Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruletka

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, sądzę że skoro mamy Lounge to ruletka także powinna być, więc zakładam temat. Gram od wczoraj, oto moja wielka wygrana:

9cgROk1.png

r9TLGR9.png

Opublikowano

Depozytujesz skina w zamian za kredyty, masz tez mozliwosc dostania 500 darmowych kredytow za wpisanie kodu o ktory nie problem. To zwykla ruletka polegajaca na polach czerwonych/czarnych no i jednym zielonym, reszty jest po 7. Wybierasz ile kredytow obstawiasz i stawiasz je na ktorys z kolorow. Jesli wygrasz to dostajesz 2x tyle, jak przegrasz to tracisz. Jeśli postawisz na zielone to mozesz wygrac x14 albo x12, nie pamietam. Ogolnie sam w to gralem, zrobilem 1800kredytow z tych 500 ale potem mialem tzw "black train" i wszystko przegralem, jak ktos ma czas to mozna troche wygrac

Opublikowano

Obstawiając na zielone można wygrać sumę postawioną x14. W okienku free coins możesz wpisać kod, który da ci 500 kredytów na start, jak chcesz to wpisz mój: PATRIXON

Miłej zabawy, ja na razie jestem spłukany, bo po wczorajszej wygranej hyper beast leciałem cały czas all in, ale pewnie niedługo znowu dołączę do zabawy. Gram na tej stronie jak coś; http://www.csgodouble.com/

Opublikowano

Obstawiając na zielone można wygrać sumę postawioną x14. W okienku free coins możesz wpisać kod, który da ci 500 kredytów na start, jak chcesz to wpisz mój: PATRIXON

Miłej zabawy, ja na razie jestem spłukany, bo po wczorajszej wygranej hyper beast leciałem cały czas all in, ale pewnie niedługo znowu dołączę do zabawy. Gram na tej stronie jak coś; http://www.csgodouble.com/

@Patrix0n A ile Pkt. ty dostajesz za użycie tego kodu na jakiej zasadzie jest ten kod :D?

I mój kod gdzie znajde :D?

I przykładowo Skin 1 euro = ile tych pkt się dostanie , zaciekawiliście mnie tą stronka :D

Opublikowano

@BialyOrzel za każdą twoją wygraną dostaję symobliczny jeden punkcik/kredyt. Twój kod powinieneś móc sobie wygenerować w zakładce affiliates. Przelicznik także masz na stronie, wejdź w zakładkę Deposit i tam będziesz mógł wrzucić swoje skiny za określoną ilość punktów - z miejsca mówię, że nie wszystko strona przyjmuje, jak mają czegoś za dużo to tego nie chcą.

Opublikowano

@BialyOrzel za każdą twoją wygraną dostaję symobliczny jeden punkcik/kredyt. Twój kod powinieneś móc sobie wygenerować w zakładce affiliates. Przelicznik także masz na stronie, wejdź w zakładkę Deposit i tam będziesz mógł wrzucić swoje skiny za określoną ilość punktów - z miejsca mówię, że nie wszystko strona przyjmuje, jak mają czegoś za dużo to tego nie chcą.

@Patrix0n rozumiem że mnożnik wygranej zależy od tego np. > na red mało kto postawili wiekszość black/green to będzie większy mnożnik jeżeli wygra red tak ? czy jest stały mnożnik wygranej ? :)

Opublikowano

Jest stały mnożnik wygranej, na czarnym i czerwonym polu twoja suma się podwaja, a na zielonym twoja suma mnoży się przez czternaście.

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale coś chyba koło 0,5-1 euro. No i zależy też czy skin nie jest zbytnio 'popularny' tzn. czy nie mają ich za dużo, musiałbyś sobie sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...