Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Soulsami

kacap95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, nie chcą mi dropić w ogóle Souls of Night. Mam już sporo Souls of light  gdyż siedzę na Hallow i tam mogę zdobyć, czytałem już sporo poradników i żaden nie działał. Piszą że ma dropić w  Underground Corruption lub Crimson i schodzę tam do podziemi to mi nie dropią. Liczę że ktoś mi wyjaśni dokładnie w jakich miejscach mogę zdobyć te głupie Souls of night gdyż strasznie ich potrzebuje a nie wiem jak zdobyć ( a tak jak napisałem poradniki nie działają).

Opublikowano

Na Corrupcie/Crimsonie są naturalne zejścia niżej (te dziury). Jeśli do nich wchodziłeś, to one nie działają, bo są zbyt wysoko. Musisz zejść bardzo nisko, prawie że do piekła, i tam poszukać Corrupta

Opublikowano

Dobra to spróbuję. Dzięki za odp.

EDIT: Nie działa, pewnie coś źle robię. I sprawa wygląda tak mam Crimson i wszedłem tam do tych dziur i z stamtąd zrobiłem bombami dziurę aż do piekła, z potworów nadal nic nie dropi, ehh...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Souls of Night leci na podziemnych biomach Corrupion lub Crimson z tamtejszych potworków.

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...